2 zdroj je Fortron Ekonomy 250W A cífka na Grafice to je blbost protože když vyndám grafiku a nechám to jen na Integrované.. tak to dělá taky..
A Teploty.. CPU Kolem 45°C A zbytek nwm.. moc sem na to nekoukal ale počítač se nepřehřejvá..
Stolní PC Píská
Re: Stolní PC Píská
No, pokud se nepřehřejvá, a zdroj je ok, a přesto to chcípne v zátěži, tak mě napadá jedině vadná deska.
Jakou wattáž měl ten původní zdroj? 250W mi přijde celkem málo.
Jakou wattáž měl ten původní zdroj? 250W mi přijde celkem málo.
Just Fucking Google It!
Předchozí měl 350W Ale Jak sem tam dal ten 250W tak sem nezapojil mechaniku.. A jako v Desce by to mohlo bejt zní to jako tam odtut to pískání.. Jakovy kousek pod rámkama.. To píská.. Ale nedokážu identifikovat přesné místo..
Tak mechanika nic nemění, pokud se netočí tak stejně nic nežere. Spíš než pískání bych vyřešil to že to padá v zátěži, pískat může jen nějaká cívka.
Just Fucking Google It!
Ano to vím že může pískat jen náká cívka.. ale ptal sem se kámoše co tomu rozumí.. a říkal mi že to pískání je varování abych tu hru co nejdříve vypnul jinak že mi může vyhořet Procák a nebo deska.. A nevím proč to padá.. v zatížení mi ten počítač moc nepřijde.. když Mám 2jádro 2.2GHZ 1Gb ram.. (měl sem 2gb odešel mi slot) A Grafiku 512... a pustím si jen World of Tanks.. A padá to tak se mi to zdá jako blbost.. Protože ta hra nemá tak velké parametry..
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2013 10:49) ---
A není to jen u té hry.. je to i u méně náročních her..
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2013 10:49) ---
A není to jen u té hry.. je to i u méně náročních her..
Me to dela neco podobneho.Uz od slozeni.V nekterych hrach proste neco piska.Nejspis neco na desce.Ale hra mi teda nikdy nepadne.Jen to proste piska.A navic to jeste meni frekvenci toho piskani.Treba v crysis 1 to piska uz v menu.A kdyz prejizdim v ruznych polozkach v tom menu,tak to meni frekvenci a piska pokazde jinak.Myslite,ze to muze mit vliv na stabilitu nebo ze muze kvuli tomu neco odejit?Opakuji,ze mi pc snad jeste nikdy nespadlo a ani se samovolne nerestartovalo.A to ho mam uz skoro rok.Zdroj mam Fortron 550w.Ale rekl bych,ze ten to nedela.Pripada mi to na neco primo na desce.
Nevim,jestli je to duvod na reklamaci.Ale v 90% her je to v pohode.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 4
Nevim,jestli je to duvod na reklamaci.Ale v 90% her je to v pohode.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 4
-
- Pohlaví:
Požádej o radu Mili Nesse - on ti řekne jaké info potřebuje a najde příčinu.
No, asi takhle, deska si vezme dejme tomu 50W, procesor 80W, grafika 70W, plus nějaký další kraviny co v počítači máš, disky, a co já vim co ještě, a seš dejme tomu na 250W.
Neznačkovej zdroj s udávaným výkonem 350W může mít ve skutečnosti nějakejch 200W, ten fortron po těch letech taky už nebude dávat takovej výkon co novej, takže ti to prostě ani jeden zdroj neutáhne. Takže prostě vypne.
Jasný, čísla jsem si vymyslel, nevim co v počítači máš, ale co tím chci říct je jasný. Zkus jinej zdroj, s pořádným výkonem, třeba 400W, a uvidíš jeslti to bude padat dál.
Bez dedikovanej grafiky to padá taky?
A to že pískání je varování na vyhoření počítače je kravina, lidi maj asi rádi oheň, tak všechno odůvodňujou hořením. Co se stane když dám slabej zdroj? Shoří ti počítač. Co se stane když dám rychlejší paměti? Shoří ti počítač. Co se stane když dám grafiku s DDR2 paměti do počítače s DDR1? Shoří ti počítač. A tak dále.. Zkrátka jedinej způsob jak by ti počítač mohl shořet je ten, že ho poleješ naftou a zapálíš, ničemu ostatnímu nemůžeš věřit.
Neznačkovej zdroj s udávaným výkonem 350W může mít ve skutečnosti nějakejch 200W, ten fortron po těch letech taky už nebude dávat takovej výkon co novej, takže ti to prostě ani jeden zdroj neutáhne. Takže prostě vypne.
Jasný, čísla jsem si vymyslel, nevim co v počítači máš, ale co tím chci říct je jasný. Zkus jinej zdroj, s pořádným výkonem, třeba 400W, a uvidíš jeslti to bude padat dál.
Bez dedikovanej grafiky to padá taky?
A to že pískání je varování na vyhoření počítače je kravina, lidi maj asi rádi oheň, tak všechno odůvodňujou hořením. Co se stane když dám slabej zdroj? Shoří ti počítač. Co se stane když dám rychlejší paměti? Shoří ti počítač. Co se stane když dám grafiku s DDR2 paměti do počítače s DDR1? Shoří ti počítač. A tak dále.. Zkrátka jedinej způsob jak by ti počítač mohl shořet je ten, že ho poleješ naftou a zapálíš, ničemu ostatnímu nemůžeš věřit.
Just Fucking Google It!
Jenom pro upřesnění PC píská nebo pípá ? A říkáš že to vychází někde v blízkosti ram může to být taky vadná napájecí kaskáda Procesoru která už nedodá tolik výkonu kolik procesor v zátěži potřebuje... Takže pokud možno tak ozkoušet komponenty na jiné desce
Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4896
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 1687
-
od kerubin