Dobrý deň
Už dlhodobo mám problémy s mojim notebookom,veľmi sa totiž zohrieva. Ešte donedávna to bolo asi 95 stupňov procesor,HDD,CPU. No pokúpe chladiacej podložky sa teplota znížila asi o 10 stupňov. K tomu som dal ešte vyčistiť chladič a získal som úsporu asi tak 2-3 stupne. No včera som si bol nútený kúpiť usb multimedialnu klávesnicu... A noťas sa prehrial na svoje historické maximum až tak že sa mi pokazila podložka. Po tom čo som z odložky zobral notebook dolu,podložka bola veľmi horuca až som sa popalil. Poradíte mi?
Problém z prehrievaním notebooku
Re: Problém z prehrievaním notebooku
Nejlepsi by bylo kdyby jsi poslal screen s presnymi teplotami.
Promiň, ale tenhle screen je k ničemu. Jednak je v idle, tedy bez zátěže (a 75°C bez zátěže není vůbec málo!)a jednak Speedfan není to pravé ořechové. Vlož screen z HWMonitoru, stačil by možná i z Everestu, a ten screen snímej v zátěži. Pokud nevíš jak, spusť na 10 minut HeavyLoad a pak sejmi screen.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Niečo takéto? Screen je príliš veľký a tak dávam sem v zipe.
- Přílohy
-
- Everest.zip
- (22.76 KiB) Staženo 10 x
Ano, ale pořád to není v zátěži a radějijsem dej screen z HWMonitoru, ten Everest taky za nic nestojí. A velký není, jen si přečíst Jsem tu poprvé 
A použij ten HeavyLoad!

A použij ten HeavyLoad!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A kde presne to tam je lebo tam nachádzam iba odkaz na ako pridať so fóra odkaz alebo obrazok,video a tučné,kurzíva a pod...
Použití MWAV
Použití KillBoxu
Použití Avengeru
Použití SmitFraudFixu
Použití SDFixu
ale nikde ten HWMonitor.
Použití MWAV
Použití KillBoxu
Použití Avengeru
Použití SmitFraudFixu
Použití SDFixu
ale nikde ten HWMonitor.
-
- Pohlaví:
Ten tam asi není, ale je tam jak sem dávat přílohy a jak mají vypadat. Odkaz na HWM je - http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3577
-
od rakato11
Zobrazit poslední příspěvek
20 říj 2024 18:45