Problémy s monitorem Vyřešeno
Re: Problémy s monitorem
Dobrý, no to je to co mě napadlo po shlédnutí obrázků také. Takže monitor novější jako http://www.czc.cz/benq-gw2255-led-monit ... 41/produkt by s tím problémy neměl že? A další věc je, jestli po tom co seženu redukci musím ještě shánět drivery před tím než se pokusím o nainstalování Windows? (Vím že to nepatří do týhle sekce ale co si myslíte o výběru monitoru v podobné cenové relaci?) Nebo podobný problém, který by se mohl objevit ihned po vyřešení problému s redukcí a na který bych se mohl rovnou duševně připravit.
Naposledy upravil(a) Bestius dne 06 led 2014 20:07, celkem upraveno 1 x.
A tu redukci píchneš sem
Drivery najdeš na netu, pomůžeme Ti.
Drivery najdeš na netu, pomůžeme Ti.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jojo, tak já seženu redukci, to bude možná pár dní trvat, jelikož nemám teď moc času. Děkuju za obrázky
a taky za vysvětlení, protože teď to aspoň chápu. A děkuju všem kteří si našli čas a pohotově mi s tím pomohli :) Napíšu do týhle diskuze teda za pár dní až redukci budu mít. (Jen čistě pro zajímavost, proč ne do toho portu nad tim? abych příště věděl.)

Jestli tu ještě jsi, restartuj PC, vlez do Biosu a nastav jako základní integrovanou grafiku. Pokud nevíš jak, pomohu Ti. Pak Ti to pojede na integrované dokud neseženeš tu redukci.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A jak se dostanu do Biosu, když nemůžu použít monitor?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud vyndáš tu grafiku, v BIOS nic neřešíš. Integrovaná v procesoru se zapne automaticky.
Takže monitor zkus potom připojit do toho VGA, co je na desce (ten modrý).
Takže monitor zkus potom připojit do toho VGA, co je na desce (ten modrý).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
A VGA konektor píchneš (nebo ho necháš) do/v základní desky. Že mě blba to rovnou nenapadlo 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale to by mělo fungovat i se zasunutou dedikovanou kartou, minimálně POST by se měl zobrazit.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Jo no ... Heleďte lidi okouknu to a když to nebude vypadat riskantně tak to zkusím, ale zrovna takovýhleho fyzickýho zásahu se celkem bojim... abych sehnal prachy šetřil jsem a otročil jsem 3 roky. I když sem grafiku už párkrát vyndaval... Netuším co je to POST ale v současné době opravdu jenom po zapnutí monitoru problikne hláška o chybějícím přichozím signálu a to je vše.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
El Diablo píše:Ale to by mělo fungovat i se zasunutou dedikovanou kartou, minimálně POST by se měl zobrazit.
Určitě ne.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2014 20:32) ---
Bestius píše:Jo no ... Heleďte lidi okouknu to a když to nebude vypadat riskantně tak to zkusím, ale zrovna takovýhleho fyzickýho zásahu se celkem bojim... abych sehnal prachy šetřil jsem a otročil jsem 3 roky. I když sem grafiku už párkrát vyndaval... Netuším co je to POST ale v současné době opravdu jenom po zapnutí monitoru problikne hláška o chybějícím přichozím signálu a to je vše.
Grafika se vyndavá pořád stejně:)
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Power_On_Self_Test
Zkus Clear CMOS
Zkus Clear CMOS
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4220
-
od Noski
Zobrazit poslední příspěvek
18 bře 2025 19:35