Poměrně hlučný ventilátor Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

LAJK898
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Poměrně hlučný ventilátor

Příspěvekod LAJK898 » 06 led 2014 20:32

Dobrý den, koupil jsem si notebook je to tak měsíc a půl na internet filmy apod... Do teď byl krásně tichý jen při největší zátěži šel slyšet ventilátor. Teď jsem na internetu jenom a ventilátor slyším jak fouká docela hlasitě. Teploty jsou max 60"C. Myslíte že je to na reklamaci nebo je to normální? :)

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Re: Poměrně hlučný ventilátor

Příspěvekod wattmetr » 06 led 2014 20:45

Vítej na PC-help!

To, cos popsal, je hrozně subjektivní, takže to tady těžko někdo dokáže posoudit. Jediný konkrétní údaj
Teploty jsou max 60"C
A jaké tedy byly teploty "do teď"?
Hlučnost je hrozně subjektivní a taky záleží na hlučnosti "pozadí". V jakém vlastně ten ntb běhá prostředí? Není tam vyšší prašnost? Že by třeba už chtěl vyčistit.
Reklamaci bych s tímhle vůbec nezkoušel.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

LAJK898
nováček
Stav:

Re: Poměrně hlučný ventilátor

Příspěvekod LAJK898 » 06 led 2014 21:04

Se omlouvám, já mám notebook bud doma na stole když přijedu ze školy nebo ve škole na lavici. Jinak ho nepoužívám. Já si právě nemyslím že by se zaprášil za měsíc a pár dní. Doma nežijeme ve špíně :D . Teploty do teď nevím neměl jsem důvod je zjišťovat ale přijde mi 60'C málo. Třeba to nic není jen sem se chtěl zeptat lidí co tomu rozumí jestli to něco není. Není to můj první noťas ale vždy když něco dělám na nt tak je tichý když ho prakticky nezatěžuji ale teď ten ventilátor slyším. Toť vše :) Když to nic není tak to nebudu rešit a srovnám se stím.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Re: Poměrně hlučný ventilátor  Vyřešeno

Příspěvekod wattmetr » 06 led 2014 21:19

Neřekl jsem, že to nic není, jen jsem řekl, že Tvé údaje jsou subjektivní a takhle na dálku se z toho nic nepozná. Třeba to předveď někomu, kdo to trochu zná, ať se Ti vyjádří. Je dobře, že se staráš, alespoň nic nezanedbáš :thumbup:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Hlučný zdroj Seasonic
    od second32 » 17 led 2025 21:38 » v Problémy s hardwarem
    6
    5531
    od second32 Zobrazit poslední příspěvek
    13 úno 2025 22:02

Zpět na “Problémy s hardwarem”