¨Driver eror
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ¨Driver eror
divné, že moderátoři jsou takový tolerantní :O
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
ty si mi jedine pomohl tim ze se ti nelibi muj pravopis ... co je tezkoho natom pochopit ze mi nenacte windows ? cmos je sice pekny ale ten jsem udelal uz davno jeste predtim nez si to tu poslal je sice fakt ze jsem to pak udelal podruhe a pomohlo to uuz mi to nehaze device eror ale ten windows mi proste nenacte . jen me zarazi jedna vec ze si hrajete na moc PROFI a kdyz napise naky amater tak ho hned setrete ale podle me nejste ani moc inteligentni na to to pochopit ze nekdo potrebuje pomoct a nevi si s tim rady cokoliv jineho by pomohlo naka odpoved nez napsat cloveku at pise hacky a velka pismena ....
-
- Pohlaví:
Tady přece nejde o amatéry anebo profíky. Každý umíme něco a nikdo neumí všechno. Ale když potřebuji poradit, pak především musím vědět co chci a vyjádřím to v názvu. Dále píšu česky a srozumitelně.
Anebo si opravdu myslíš, že někdo ve svém volném čase po tobě bude ty slátaniny luštit a ještě ti radit? Proč by to dělal?
Napadá Tě jeden logický - rozumný důvod?
Anebo si opravdu myslíš, že někdo ve svém volném čase po tobě bude ty slátaniny luštit a ještě ti radit? Proč by to dělal?
Napadá Tě jeden logický - rozumný důvod?
Naposledy upravil(a) guest dne 10 led 2014 13:51, celkem upraveno 1 x.
Na to ze si moderator si dost hloupy a ubohy sry ... ale to je VASE vizitka PC -Help aby tu clovek vubec neco napsal resim tu stebou stejne jen debiloviny bo nejsi schopny mi dat nejake zakladni info co by mohl problem zpusobovat ... to si raci poradim sam nez abych tu prosil o radu boze ... ze jsem tu vubec psal
-
- Pohlaví:
a) nejsem moderátor
b) info si dostal ale já nevím jak to dopalo
b) info si dostal ale já nevím jak to dopalo
kasli na to Proste nabiha windows xp a misto toho aby se nacetlo vitejte tak se mi vypne obrazovka do cerna a nic vic .
-
- Pohlaví:
Ty písmenka pořád neumíš?
Zapni nebo restartuj PC a ihned opakovaně mačkej F8. Potom vyber -
Zapni nebo restartuj PC a ihned opakovaně mačkej F8. Potom vyber -
umim ale nemam na ne naladu ... tohle to se mi zobrazi pri spusteni je tam napsane to co mas na tom obrazku posledni znama funkcni konfigurace ale to taky nepomaha ... napada me jedine preinstalovat windows .. to by mohlo pomoct
-
- Pohlaví:
To nebude nutné. Máš CD s XP? Já napíšu víc zítra - nemám nyní náladu.
Můžeš udělat sfc /scannow -- Google napoví
Můžeš udělat sfc /scannow -- Google napoví
to cd prave nemuzu najit ... jasne ale i tak dik za rady tak cau ...
Zpět na “Problémy s hardwarem”