mrtvy HDD

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Daro
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

mrtvy HDD

Příspěvekod Daro » 10 led 2014 01:31

ahoj.v mojom PC mam HDD WD5000AAKS Caviar Blue.ide o to ze ma strasnu odozvu.windows mi ani nenacita.skusal som re-install windowsu a dopadlo to tak ze ten win mi instalovalo 3 dni.PC bol zapnuty 24h.non stop.aj tak ho nenainstalovalo spravne.pritom to je zalezitost pol hodinky minimalne.prosim poradte mi ci tato vada je zapricinena chybou HDD alebo to moze sposobit aj vada na SATA kabli,nechcem zbytocne kupovat novy HDD a nakoniec to bude iba kabel,istota je gulomet.HDD je v PC povodny.ma cca 4 roky.

Reklama
LaB
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: mrtvy HDD

Příspěvekod LaB » 10 led 2014 06:05

Pokud se ti podařilo nainstalovat operační systém, stáhni si CrystalDisk Info a dej sem log. Někdo znalý se ti na to podívá a řekne ti, jak na tom disk je. Zároveň můžeš vyměnit kabel.

Daro
nováček
Stav:

Příspěvekod Daro » 12 led 2014 19:01

ten windows som nainstaloval,ale s nejakou chybou.aj keby ho nainstaluje spravne tak sa do neho nedostanem lebo ho bude nacitavat donekonecna

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 12 led 2014 19:05

A jak ti máme poradit bez kontroly disku? To máme hádat? http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/

tuningrob
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tuningrob » 12 led 2014 19:30

Napadlo mě, co takhle ten disk zapojit do jiného PC a tam jej zkontrolovat programem viz. výše
PC - MB ASRock G41M-VS3, CPU IC2 Q9400, RAM DDR3 2x4GB (SK Hynix), GPU GTX 750 Ti,
HDD SGT SV35 1TB, P/S Blue Storm 500W, LCD AOC i2470SWQ', Sys W7 64bit, CS Zalman Z1

Zpět na “Problémy s hardwarem”