Dobrý den, koupil jsem si nový počítač bez grafické karty a pevného disku. Vložil jsem svůj starý disk (500gb) a zapojil. Po zapnutí pc nabíhá, ale asi po 5 vteřinach se pc restartuje a pořád dokola. Můžu jít do BIOSU, to mě pustí (zmáčkněte DEL, nebo F2)... Zkoušel jsem všechny kabely znova zapojovat a nepomohlo mi nic. Dále i reinstalovat windows7 ale bez úspěchu. Prosím o radu.
Sestava:
procesor
CPU INTEL Core i5-4430 3.00 GHz 6MB L3 LGA1150, VGA - BOX (Haswell)
Základní deska
ASUS MB Sc LGA1150 B85M-G, Intel B85, 4xDDR3, VGA, mATX
Operační paměť
8GB DDR3 1600MHz ( 1 x 8GB )
Grafická karta
integrovaná grafika v procesoru
Zdroj
EVOLVEO Pulse zdroj 500W, ATX 2.2, tichý, 12cm fan, pas. PFC, 4xSATA, 1x PCIe 6+2
Při spuštění se pc restartuje Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Při spuštění se pc restartuje
Vítej na PC-HELP!
Doporučuji si stáhnout a vypálit nějakou live distribuci linuxu. Nabootovat, pokud linux poběží, bude HW v pořádku.
Doporučuji si stáhnout a vypálit nějakou live distribuci linuxu. Nabootovat, pokud linux poběží, bude HW v pořádku.
Po dokonceni instalace mi to pise presne toto (krok po vytvoreni uzivatele, hesla, casu apod.) to napise hlasku "proces inicializace interaktivniho prostredi se nezdaril" a konec, pc se zacne zase restartovat pouze.
Mozna novejsi aktualizace win7, jinak uz nevim co s tim je, zkousel jsem snad uz vse.
Mozna novejsi aktualizace win7, jinak uz nevim co s tim je, zkousel jsem snad uz vse.
Nejspíš jsi HDD neformátoval a tedy jsi nainstaloval nový systém místo starého. Tenhle styl způsobuje často podobné problémy. Zazálohuj, co se dá, HDD naformátuj a udělej čistou instalaci.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Uz jsem formatoval cely disk, nic jsem tam nemel. Zkousel znova nainstalovat a nic. Zkusim novejsi aktualizace win7 home premium, protoze uz je mam dost stary. Jinak nevim co s tim muze byt :/
Instaluješ legální systém? Ani Tvůj systém, který jsi měl v původním PC legální, nejspíš nebude legální v novém PC - změna MB - a tudíž Ti to může padat v okamžiku ověření legálnosti OS. Sám Win7 nemám, takže pokud má rada nesedí, omlouvám se 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ITCrowd píše:Vítej na PC-HELP!
Co teploty?
Just Fucking Google It!
Bohužel nemam ted origo winy... Ale overeni legalnich OS probiha az se naskoci windows a aktualizace myslim...
Teploty mam vse O.K. 30C.
Jen me napada jestli to nemam spatne zapojeny jeste...Jak mam oznaceno cervene, zapojit do konektoru modryho? Fakt uz nevim, zkusim novejsi aktualizace od win7 :(
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 ... 0/uwjq.jpg
Teploty mam vse O.K. 30C.
Jen me napada jestli to nemam spatne zapojeny jeste...Jak mam oznaceno cervene, zapojit do konektoru modryho? Fakt uz nevim, zkusim novejsi aktualizace od win7 :(
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 ... 0/uwjq.jpg
-
- Pohlaví:
Re: Při spuštění se pc restartuje Vyřešeno
1. obrázky se vkládají sem jako příloha.
2. s nelegálním software zde nepomáháme.
2. s nelegálním software zde nepomáháme.
tak díky za radu...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2745
-
od extrem