Ovladač pro webovou kameru
Ovladač pro webovou kameru
Nainstaloval jsem program pro aktualizaci ovladačů a ten mi promptně na PC aktualizoval hromadu ovladačů. Vadou krásy je, že přestala fungovat malá externí webovka Cirrus Logitech USB DR2 source a místo toho byl najednou indikován typ kamerky Sonix ST 50220. V kontrole systému se mi hlásí, že ovladač pro kameru pracuje vpořádku, ale nejde připojit ani kamera při použití Skype ani při použití jiných programů používajících kameru. Na webech jsem nenašel potřebný ovladač, když jsem zkusil smazat ovladač v systému ovládacího panelu a nechal počítač najít vhodný ovladač, výsledek žádný, Totéž při odpojení kamery a znovuzapojení (jako nového zařízení). Instalační disketku na kameru nemám. Zvažuji zakoupení dalšího Aktualizátoru ovladačů, ale obávám se, že výsledek bude stejný a jen vyhodím peníze. Kamerka asi funguje se starším typem ovladače, zatímco aktualizátory vše promptně nahradí novými typy, se kterými kamerka nepracuje. Prosím pomožte přestárlému amatérovi (72)! Dík! badak
-
- Pohlaví:
Re: Ovladač pro webovou kameru
Tyhle programy na aktualizaci ovladačů jsou dle mého názoru k ničemu a často najdou ovladače starší. Nebývá často důvod ovladač aktualizovat snad s výjimkou ovladače GK.
Hledal jsem na stránkách Logitech, ale nenašel. Nezbyde než hledat na webu, ale to jsou stovky stránek. Případně napsat přímo na podporu fy. Logitech.
Jediné co mne zatím napadá, je použít bod obnovení k datu, kdy kamera fungovala.
P.S. Pokud chceš pomoci s hledáním ovladačů, je nutné vždy napsat jaký máš systém.
Hledal jsem na stránkách Logitech, ale nenašel. Nezbyde než hledat na webu, ale to jsou stovky stránek. Případně napsat přímo na podporu fy. Logitech.
Jediné co mne zatím napadá, je použít bod obnovení k datu, kdy kamera fungovala.
P.S. Pokud chceš pomoci s hledáním ovladačů, je nutné vždy napsat jaký máš systém.
To Blue Spirit: dík za snahu, mrknu na Logitech a samozřejmě zkusím vrátit na příslušný bod obnovy počítače. Ale myslil jsem, že někdo bude přímo vědět... badak
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tyhle programy na aktualizaci ovladačů jsou na dvě věci-na nic a na ......Pokud jsi už ke kameře měl nainstalovaný ovladač(který fungoval) tak ho máš na cd k danému výrobku?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Netreba bod obnovy, ve Spravci zarizeni lze vratit predchozi ovladac.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10779
-
od maschke0