Disk wd my passport a ovladace
Disk wd my passport a ovladace
Dobry den,mame problem s nasim wd my passport. Po pripojeni k pocotaci se nam nezobrazi v tento pocitac,zobrazi se pouze v nastrojich se zlutym vykricnikem. Po rozkliknuti zjisti,ze chyby ovladace (kod28). Ovladace jsem stahla na vyrobcovo strankach. Po restartu pocitace se disk stale neobjevi v tento pocitac,objevi se zase pouze v nastrojich,jiz bez vykricniku. Pise se ze pristroj funguje spravne. Ale proc se v pocitaci nezobrazi? A ztratila jsem veškery obsah disku? Je mozne jeste vsechny fotky co na disku byli dostat zpet? Dekuji.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Disk wd my passport a ovladace
V jakych nastrojich se objevi? Zkus se podivat do Spravu disku, zda a jak je tam videt a zda ma prirazene pismeno.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Bylo by mozne udelat screenshot ze spravce disku a z Crystal disk info?
WD My Passport disky odchazeji takovym zpusobem, ze se uz nedivim vubec nicemu. Stejne se projevuje napr. vadna elektronika.
WD My Passport disky odchazeji takovym zpusobem, ze se uz nedivim vubec nicemu. Stejne se projevuje napr. vadna elektronika.
my passport najdu v zařízení a tiskárny. Vůbec počítačům nerozumím, kde prosím najdu správce disku? Crystal disk info.
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Led 2014 20:20) ---
přikládám přílohu. Samozřejmě ovladače z PC ani online nejdou stáhnout. Zkoušela jsem to z netu, ale protože to stále nefungovalo, odinstalovala jsem je. Myslite, že je ještě třeba něco k těm ovladačům nainstalovat?
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Led 2014 20:20) ---
přikládám přílohu. Samozřejmě ovladače z PC ani online nejdou stáhnout. Zkoušela jsem to z netu, ale protože to stále nefungovalo, odinstalovala jsem je. Myslite, že je ještě třeba něco k těm ovladačům nainstalovat?
- Přílohy
-
- doc1.docx
- (425.08 KiB) Staženo 54 x
Pokud máš možnost, zkus ho v jiném PC. Pokud ani jinde nebude fungovat, pravděpodobně "něco" odešlo.
Nefunguje ani v jinem pc. Nejdou mi do hlavy ty ovladace. Proc je po me ten kram po roce chce!! Buh vi co k tomu vsechno mam jeste stahnout. Bych to nejradeji nekomu vomlatila o hlavu.
Jaký používáš systém? Většinou k externím diskům žádné ovladače nejsou potřeba, při prvním zapojení si systém ovladače najde a nainstaluje sám. Nejspíš ti WD odešel.
Windous 7... Ach muj boze. Je nejaka sance,ze bych z toho ty data jeste dostala?
Co ukazuje spravce disku?
Co ukazuje Crystal disk info?
To CDI je dulezite, protoze se z nej da zjistit jestli je to normalni disk, nebo ten pitomy napad WD s USB prevodnikem integrovanym na zakladni desce.
Pokud je to vada jen USB prevodniku, da se disk pripojit primo na SATA radic a pretahnout vsechna data.
Co ukazuje Crystal disk info?
To CDI je dulezite, protoze se z nej da zjistit jestli je to normalni disk, nebo ten pitomy napad WD s USB prevodnikem integrovanym na zakladni desce.
Pokud je to vada jen USB prevodniku, da se disk pripojit primo na SATA radic a pretahnout vsechna data.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemám zkušenosti s tímto diskem a tak zkus mrknout sem:
http://pc.poradna.net/q/view/758794-ext ... al-ovladac
http://pc.poradna.net/q/view/758794-ext ... al-ovladac
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Sz byla omylem omlouvam se.
vubec nehazej flintu do zita, udelej, co rika petr, klidne to vyfot mobilem.
spravce disku: ovladaci panely-nastroje pro spravu-konfigurace-uloziste
aspon myslim, nesem u kompu a mam ho navic v EN:-)
crystal disk info stahnes a nainstalujes:
http://crystalmark.info/software/Crysta ... dex-e.html
spravce disku: ovladaci panely-nastroje pro spravu-konfigurace-uloziste
aspon myslim, nesem u kompu a mam ho navic v EN:-)
crystal disk info stahnes a nainstalujes:
http://crystalmark.info/software/Crysta ... dex-e.html
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3717
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4922
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 17
- 5660
-
od Martab