Cvakáni ve zdroji?

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

rad3k998
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Cvakáni ve zdroji?

Příspěvekod rad3k998 » 24 led 2014 19:22

Mám asi problém, zapnu PC tak ve zdroji začne cosi jaksi cvakat, tikat, nevím jak to popsat, když je PC v klidu, to cvakání je nepravidelné, někdy se třeba delší dobu nic neděje, ale ve hře (teď hraju PlanetSide2 na ultra) je to horší a víc slyšitélné, jednou to přestalo a už to nedělalo, ale druhej den zase jo. O teploty se bát nemusíte, ty jsou v pořádku, ale když se ve hře kouknu na oblohu, tak to přestane, co to? :DD Celej PC se profoukl kompresorem, pak to asi na dva dny přestalo, pak se to zas rozjelo, a nedávno sem to zas rozebral (odpojil všechny kabely, profoukl to) a zas to přestalo, tentokrát už ale na kratší dobu. Zdá se, že to ale ničemu nevadí, hrál sem s tim cvakáním asi 5 hodin a nic se nestalo. Nemohl by to bejt třeba ten ventilátor? Jak to zjistim? Můžu tam neco strčit a zastavit ho nachvíly?
MSI 7870, Phenom2 X4 965, 8gb RAM, 1TB WD, SeaSonic M12II 520W,Gigabyte GA-970-UD3, Gelid ST...

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Cvakáni ve zdroji?

Příspěvekod guest » 24 led 2014 19:24

Ano může to dělat i větrák, na krátkodobé zastavení stačí trubička smotaná z papíru.

rad3k998
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod rad3k998 » 24 led 2014 19:27

Trošku mě to sere, kdyby to dělal větrák, dá se vyměnit? Popř. za jakej? Byť je zdroj v záruce, tak ho nikam dávat nechci, protože bych musel vytahat všechny kabely :D A je to složitý to vyměnit? JE to na nějakej konektor, nebo je to tam napevno?
MSI 7870, Phenom2 X4 965, 8gb RAM, 1TB WD, SeaSonic M12II 520W,Gigabyte GA-970-UD3, Gelid ST...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 24 led 2014 19:29

Dá se vyměnit větrák a i zdroj, je to jednoduché, ale je třeba o tom něco vědět Pokud je v záruce, pak záruka.

rad3k998
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod rad3k998 » 24 led 2014 19:40

Dělá to ten větrák :D Jo, vyměnit to by mi problém dělat nemělo :D A nevěděl bys, jakej větrák tam dát? Je to ten zdroj, co mám v tom popisu :) A jak dlouho to tak vydrží, než ho vyměnim? Jo a může se něco stát, kdyby přestal fungovat? A kdybych ho chtěl dát na reklamaci, musel bych jim dát všechny kabely? Mám je totiž zastrkaný ve skříni v zádu a nechci je vytahovat ;)

Zpět na “Problémy s hardwarem”