pískání PC při zátěži
pískání PC při zátěži
Potřebuju stím fakt pomoct,uš sem měnil skoro vše ale problém se mi stále nepodařilo vyřešit,není to jen slabé pískání ale intenzivní zvuky!po tom co mi odešla základní deska P67A-G45 (B3) sem koupil novou + silnější zdroj,vyzkoušel jsem grafiky,zdroje,desky,bohužel problém sem nevyřešil,jediné včem se desky liší je VGA Výstup(proti té staré)pokud stím máte zkušenosti prosím o radu.
Re: pískání PC při zátěži
a z ceho presne ty zvuky jdou?
zdáse se že ze zdroje,ale mám tři ruznejch značek
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Úno 2014 16:04) ---
možná to zní hloupě ale začínám věřit že je to nekontabilitou procesoru
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Úno 2014 16:04) ---
možná to zní hloupě ale začínám věřit že je to nekontabilitou procesoru
no tohle nechapu..
nejsem elektrikar, ale nemuze ti tam jit neco spatne ze zasuvky?
nejsem elektrikar, ale nemuze ti tam jit neco spatne ze zasuvky?
Co větráky?
Může bejt zadřený ložisko, při zvýšení zátěře se zvednou i otáčky větráků, a začne se ozývat to pískání.
Nejdřív musíš vyloučit mechanickou chybu, tj zastav v zátěži všechno co se točí nebo jinak hejbe, jestli zvuk přestane.
Může bejt zadřený ložisko, při zvýšení zátěře se zvednou i otáčky větráků, a začne se ozývat to pískání.
Nejdřív musíš vyloučit mechanickou chybu, tj zastav v zátěži všechno co se točí nebo jinak hejbe, jestli zvuk přestane.
Just Fucking Google It!
ty zásuvky mě taky napadly,ale začalo to aš po výměně desky a zdroje takže ne,větráky taky ne,vyskoušeno,děje se to JEN a pouze v 3d aplicacích(zátěžove testy HRY atd)grafiky jsem vyzkoušel včetně té v PC tři 9800,580,780 při použití integrované GPU žádný problém,ale to nic neznamená a neřeší
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Úno 2014 19:39) ---
připadá mi to jako kdyby se hádala IGPU s prídavnou GPU,současnou desku mám ASUS z77-a BIOS na default,ale zkoušel jsem i nastavení výhradně na PCI-E beze změny,třeba DARK SOULS je relativně tiché ale novější hry BAD COMPANY atd jsou nesnesitelné,spíše než pískot se oběvuje bzučení(a to dost hlasité nic nad čím by kdokoli mávnul rukou)
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Úno 2014 19:39) ---
připadá mi to jako kdyby se hádala IGPU s prídavnou GPU,současnou desku mám ASUS z77-a BIOS na default,ale zkoušel jsem i nastavení výhradně na PCI-E beze změny,třeba DARK SOULS je relativně tiché ale novější hry BAD COMPANY atd jsou nesnesitelné,spíše než pískot se oběvuje bzučení(a to dost hlasité nic nad čím by kdokoli mávnul rukou)
Není to náhodou ta MB? Konkrétně cívky na napájení CPU?
Máš možnost zkusit jinou MB? Jinak reklamace, jestli pískají cívky na MB tak pravděpodobně stejně odejde.
Máš možnost zkusit jinou MB? Jinak reklamace, jestli pískají cívky na MB tak pravděpodobně stejně odejde.
fakt ne,tahle deska je už třetí,předešlé dvě od MSI tato od ASUSU
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 3927
-
od Galli