Ahoj , Kamošovi nastal problem s pc taký že občas mu seka a to znamena tak ze nereaguje na prikazy ako klikanie,pisanie a pod.
Začalo to tým ze ja som poslal svojmu kamošovi launcher na Minecraft (prosim nerieste tu teraz warez) a ten to poslal tomu druhemu kde to zacalo.Ked stiahol Javu tak na druhy den to zacalo procesor vytazeny na 100% (AMD 6300) od aplikacie s nazvom minerd (neviem ci takato aplikacie existuje..Ale mne a tomu prvemu kamošovi to ide v pohode doteraz a nemame žiadne chyby.Neskor to prestalo a teraz to robi takto že nereaguje na prikazy ako klikanie a pod. Budem rad ak mi s tym pomozete no vlastne mojmu kamosovi.
Pc obcas seka
Re: Pc obcas seka
Každopádně tu "aplikaci" minerd odstranit. Je to VIR !
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Úno 2014 00:50) ---
Ten vir se nachází v "Users\Public\..." Vymaž to a mělo by to přestat. Poté bych ještě doporučil udělat toto -> http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=5119
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Úno 2014 00:50) ---
Ten vir se nachází v "Users\Public\..." Vymaž to a mělo by to přestat. Poté bych ještě doporučil udělat toto -> http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=5119
Pokud vím tak minecraft žádný proces "minerd" nevyužívá.
"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
MinerD.exe mi připadá jako nějaký ***coin miner. Doporučuji log do sekce HijackThis a následně se řídit podle rad kolegů.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Občas nefunkční touchpad po zapnutí/probuzení laptopu
od Micmen » včera, 20:34 » v Problémy s hardwarem - 0
- 418
-
od Micmen