Obraz mám rozpixlovaný, háže to pruhy, šrafy, někdy zčerná 3/4 obrazovky a zbytek bliká a mění barvy. Po restartu mi to hodí nejnižší rozlišení a nedovolí změnit (pochopitelně obraz pruhovaný). Jinak takto obraz blbne hned, co PC zapnu. Monitorem ani kabelem k monitoru to není, to jsem už otestoval. Drivery jsem aktualizoval a na problému se to nijak neprojevilo. Mám podezření na grafiku (GTX 275, stará 5 let, zapojená správně včetně externího napájení, zbavená prachu a bez viditelných poškození na součástkách), ale možná je chyba ve slotu PCI Expres na MB (slot vyfoukaný, žádné viditelné poškozené kondíky a jiné součástky na MB). Jinak se to projevuje pár dní - zpočátku to jen problikne (ty pruhy, obraz nezmizí), jindy jen takto blbne lišta nebo jedna stránka v prohlížeči a po překliknutí na jinou nebo hození prohlížeče do lišty se to praví. Jindy jen tak nebo chvíli hraní (někdy hned po spuštění hry, jindy po hodině). Díky za rady.
link kdyby se obrázek nezobrazoval: http://postimg.org/image/uabr2cie7/e365165e/