Ahoj,
chtěl bych se zeptat na problém, který mě již dlouho otravuje. Moje myš udělá v náhodných klikách dvojklik, jak pravé, tak i levé tlačítko, nedělá to pořád, ale dejme tomu např. co 3-5 klik to udělá dvojklik. Doufám že mi rozumíte, a byl bych rád za co nejrychlejší odpověď. Nezajímají mě odpovědi jako , koupení nové myši, protože o tom vůbec neuvažuji, spíš jestli s tím někdo nemá zkušenost a třeba přes nějaký program by to neodstranil, ale můžete napsat jakýkoliv návrh. Předem díky.
Myš místo kliknutí velmi často dvojklikne *
Myš místo kliknutí velmi často dvojklikne *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 21 úno 2014 22:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nicneříkajícího nadpisu „Dvojklik myší“
Důvod: Oprava nicneříkajícího nadpisu „Dvojklik myší“
Re: Dvojklik myší
Máš OS windows? Pokud ano, tak ovládací panely, myš, rychlost dvojitého kliknutí a zkus doladit podle potřeby mohlo by to pomoct.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Re: Dvojklik myší
Nepomohlo-li toto nastavení, může být myš jednoduše poškozená, zkus na jiném zařízení popř. tedy reklamovat.
Sestava na mém profilu. | // Telefon: Nothing Phone (1) +Galaxy Watch Active 2
Re: Myš místo kliknutí velmi často dvojklikne *
Mimochodem – co je to za myš? Já měl tuhle:
a ta se tak chovala; máma měla tu samou a ta jí to dělala skoro furt.
Jestli je to tedy Geniuska, obávám se, že je to vlastnost výrobku.
a ta se tak chovala; máma měla tu samou a ta jí to dělala skoro furt.
Jestli je to tedy Geniuska, obávám se, že je to vlastnost výrobku.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Na 90% rozbité tlačítko. U levných myší běžná věc. Bohužel někdy i u dražších...
Já bych to neřešil a koupil novou pokuď teda nic nepomohlo.
Chybama se člověk učí.
GhostCZ:
Kingmans:
Jak jsem psal, odhaduji to na důsledek „kvality“ zmíněného hlodavce. Nevěřím, že by hardwarovou poruchu opravil libovolný program. Jestli jsi ale manuálně zručný, můžeš zkusit tu myš rozebrat a očistit všechny kontakty. Jsi-li s to ji bezchybně složit zpátky, v nejhorším to nepomůže.
Kingmans píše:Nezajímají mě odpovědi jako , koupení nové myši, protože o tom vůbec neuvažuji, spíš jestli s tím někdo nemá zkušenost a třeba přes nějaký program by to neodstranil, ale můžete napsat jakýkoliv návrh.
Kingmans:
Jak jsem psal, odhaduji to na důsledek „kvality“ zmíněného hlodavce. Nevěřím, že by hardwarovou poruchu opravil libovolný program. Jestli jsi ale manuálně zručný, můžeš zkusit tu myš rozebrat a očistit všechny kontakty. Jsi-li s to ji bezchybně složit zpátky, v nejhorším to nepomůže.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Program to opraví pouze když je to vir. Když dodržíme tvé podmínky, tak ti můžeme jedině popřát, aby sis to užil ...
Ano, mám OS Windows, a ještě jsem zapomněl napsat že mi to dělá na této myši co mám ( Razer Type-R ) . Když jsem koupil novou myš, tak to dělá stejný problém. Přitom když jsem vyhrabal ze skříně myš Genius, obyčejnou já nevím, za 150kč, tak ta funguje bez problému. A když tuto myš kterou mám teď připojenou připojím na jiný PC, tak funguje normálně bez problému. Takže pochybuji že to bude chyba v myši. Když jsem pustil antivirový program Microsoft Security Essentials, tak nenašel žádný vir. Jestli to bude virem, můžete mi někdo poradit který antivir to odstraní ? Jinak díky za rady, ale nic nepomohlo.
Tohle mi udělaly už 3 Razerky, šly do koše a od tý doby kupuju myši za 100 Kč a spokojenost...
Právě se mi nechce vyhazovat, stála okolo 500 Kč.
Tak ji reklamuj
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s AMD launcherem při kliknutí pravým na plochu
od Rhadley » 29 lis 2024 01:20 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2096
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 08:55
-
-
- 6
- 3740
-
od Kopi
04 srp 2024 11:47
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5774
-
od buchtik
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2066