Zdravím lidičky, prosím o pomoc s tímto problémem, vubec se mi nezobrazuji zařizení a tiskarny, když na ně kliknu tak se jen načitaji a nic ? Už jsem z toho na prášky, nic jsem neinstaloval a ani restart nepomohl, mám Win7 home 64 . Nechci dělat komplet reinstal. Děkuji za vsechny rady
Ted jsem zjistil, že mě nejak divne finguje usb, kdyz pripojim flashku tak ji to najde ale pokud ji chci odpojit tak me vubec nanaskoci okno na korektni odpojeni musim ji vytahnout natvrdo. A vubec me to nenajde pristroj, ktery jsem bezne pres usb pripojoval.
Zařízení a tiskárny Vyřešeno
Re: Zařízení a tiskárny
Restart i bod obnoveni a nic nepomohlo
-
- Pohlaví:
Tak budeš potřebovat instalační DVD na opravu.
Start - Spustit , tam napiš sfc/ scannow a proběhne oprava systémových souborů. Vyžádá si to instal DVD. Bude se to zastavovat, ale nepřerušuj to, program pracuje.
Nebo můžeš opravit přímo tím, co to DVD se systémem nabídne. Myslím, že je to klávesa R.
Start - Spustit , tam napiš sfc/ scannow a proběhne oprava systémových souborů. Vyžádá si to instal DVD. Bude se to zastavovat, ale nepřerušuj to, program pracuje.
Nebo můžeš opravit přímo tím, co to DVD se systémem nabídne. Myslím, že je to klávesa R.
No jo jenomze instal. DVD nemam, koupili jsme pc uz i s nainstalovanym systemem. Pri obnove systemu me to sice napsalo ze je tam chyba ale podle hlasky ji to opravilo.
-
- Pohlaví:
Já myslel Bod obnovení k datu kdy to fungovalo, tam žádné hlášky nejsou! Myslíš asi něco jiného. Pokud to nepomůže, budeš muset DVD sehnat. Není to náhodou notebook?
Bavime se o tom stejnym, kdy to prestelo fungovat nevim, šel jsem s obnovou asi mesic zpatky, a ta hlaska me naskocila po restartu z obnovy nebo nekdy v prubehu obnovy nevim presne nesedel jsem u pc. Je to stolni PC. No nic asi budu muset nekde to dvd sehnat. Jeste jenom dotaz , pomuze kdyz dam cely pc obnovit z clonu HDD, ktery jsem udel nekdy loni?
-
- Pohlaví:
Pokud si to dobře naklonoval, pak by to jít mělo. Když se to nepovede pak se nové instalaci asi nevyhneš.
Takze ted to dvakrat naskocilo, aniz bych s tim neco udelal a než jsem napsal tuto poznamku tak uz to zase nejede. Uz me snad napada nejaky vir nebo co 

-
- Pohlaví:
Když ty nevíš co ti to po obnově napsalo. Nějaký vetřelec je také možný. Pak např. stáhnout HiB vypálit jako obraz a nabootovat. Tam jsou programy na kontrolu.
Re: Zařízení a tiskárny Vyřešeno
Nevim presne, ale neco v tom smyslu ze byl problem opraven. Ale ceho opravdu nevim
Vyřešeno přeinstal a hotovo.
Vyřešeno přeinstal a hotovo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5982
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
- 11
- 5907
-
od draxxx
10 kvě 2025 18:02
-
-
iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3279
-
od petr22
17 zář 2024 21:21
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3331
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3626