Opravdu by me zajimalo jestli se na te reklamne vydelecne strance http://www.navody-manualy.cz da najit i neco uzitecneho krom diskuze , a tuny kvanta reklam od google ktere jen vydelavaji penize za kliky ...
Strejdu google jsem samozrejmne pouzil . takze momentik prosim ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Úno 13, 2013 9:38 pm) ---
Tady mám foto , to jsem nastavil a stejne nic ... až tak velkou volbu tam nemám ...
Tiskárny - Reset Chipů Cartrigde.
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Tiskárny - Reset Chipů Cartrigde.
Intel I7 4770K, 32 GB Ram v Quad Channelu, Deska Asus... HyperX Kingston SSD 1 GB hadr + Data disk 2TB , Grafika GE Force RTX 2070 OC , LCD monitor 240 Hz 1920x1080 , Internet, 100/100 - 349Kč.
-
- Pohlaví:
To vypadá dobře. Co se schovává pod Upřesnit?
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hned to bude , tady to je ...
Intel I7 4770K, 32 GB Ram v Quad Channelu, Deska Asus... HyperX Kingston SSD 1 GB hadr + Data disk 2TB , Grafika GE Force RTX 2070 OC , LCD monitor 240 Hz 1920x1080 , Internet, 100/100 - 349Kč.
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pod gama jsou jen dve moznosti , 2,2 - 1,8 vyzkousel jsem vsechno mozne a porad nic nechce tisknout tvrdi me ze chybi cyan a zluta a modra ... proste barvy , ale ja chcu jen cerny text , je to proste demence :-)
Navod jsem si nakonec vygooglil , a nic tam neni jen bezne rady a tipy nic o tisknuti jen cernou . podle me to je proste sunt ...
Navod jsem si nakonec vygooglil , a nic tam neni jen bezne rady a tipy nic o tisknuti jen cernou . podle me to je proste sunt ...
-
- Pohlaví:
Já bych ještě zkusil vyhodit barvy a resetnout tiskárnu. A opravdu si nemyslím že mají čip. Chyba je jinde.
Chyba jinde není, mam taky epsonku (SX405) a na kazde naplni je cip, proto mam obcas problem s neoriginalnima naplnema - tiskarna proste zahlasi cannot recorgnize ink cartrige. Jinak tiskarna opravdu bez naplne odmita jakkoli tisknout - i cernobile.
Odeslano z mobilu, omluvte preklepy :)
Odeslano z mobilu, omluvte preklepy :)
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak to ted všeobecně víme , a ted už jen jak to obejít , popř hacknout , cracknout , podle mě je to zlodějina když tiskárna nepovolí tisk černobíle jen proto , že nemá barvy ...
To víš, vyšší zájem výrobce, potřebuje prodávat ... myslím, že to obejít nepůjde, ledaže by ses pustil do toho sám, ovladače hardware se píšou strojákem (assemblerem) ... já to obcházím tak, že jsem si pořídil tiskárnu s možností sehnání kompatibilních barevných náplní, které jsou u dvou prodejců v ČR neuvěřitelně laciné ... Canon Pixma MX-715, 5 náplní: velká černá, malá černá, modrá, žlutá, růžová (=magenta) = originální celek (set) kolem 1 400 Kč, kompatibilní set kolem 400-600 Kč, dva prodejci kompatibilní set kolem 195 Kč s čipy ... a jsem vysmátý
Kdybych si doplňoval barvy ručně (u tohohle typu lze, a to i barvy, bez problémů = samostatné), tak mě to se všemi náležitostmi (speciální doplňovací kazety, náčiní atd + barvy) vyjde dráž ... moje odhadovaná výdrž setu barev 200 stran plnobarevných A4 (výrobce udává 450-550 stran, ale to bude nereálné, asi jen když tiskárna tiskne z "kopce"
) = 1 strana / 1 Kč.

- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no našel jsem si reseter chipu extra spesl , tak pak vam dam vedet az me ta objednavka prijde jestli to funguje a popripade jak ...
Nekonečný toner pro Samsung SCX 4600 - vyzkoušeno
Pokud máte dost odvahy, tak nekupujte nový toner ale pouze prášek a přehrajte si firmware v tiskárně aby to nepoznala...
vygooglete si někde soubor „*reset impressoras samsung scx 4300 4600 4623f 4623fn ml 1640 e 2240.rar“ , já ho mám z 4share.com (nutná registrace)
veilkost: 20526913 bajtů
kontrolní součet MD5: 59a371517b98baa8e6a7bdfae0c42bc7
rozbalte někam na disk soubory pro vaši tiskárnu
vypněte tiskárnu a odpojte ji od počítače
vytáhněte z tiskárny toner a oddělejte ten malý plastový kryt co drží destičku s čipem se čtyřmi pozlacenými kontakty
vyndejte destičku s čipem a potrestejte ji podle zásluhy
Vložte toner zpátky do tiskárny (bez čipu)
Držte tlačítko Stop/Clear a současně stiskem Power zapněte tiskárnu
Na displeji se objeví - „Download mode – Press Stop Key“
připojte tiskárnu k počítači Nahlásí to nově nalezený hardware a windows nenajdou ovladače k samsung bootloader (mám WIN 7 x64), nevadí
stiskněte znovu Stop/Clear, na displeji se objeví „Image 1“
spusťte stažený program dwnl4600.bat, firmware se stáhne do tiskárny
nevypínejte tiskárnu, na displeji se budou odpočítávat čísla – asi se vypaluje FW, až se dopočítá k nule, normálně se zapne
hotovo, tiskárna teď tiskne i když nemá čip na toneru – nehlídá tedy počet vytisknutých stránek a nenutí vás kupovat nic kromě tonerového prášku
Podle portugalského originálu a dalších informací z netu vyzkoušeno na SCX4600.
Děkuji autorům.
Pokud máte dost odvahy, tak nekupujte nový toner ale pouze prášek a přehrajte si firmware v tiskárně aby to nepoznala...
vygooglete si někde soubor „*reset impressoras samsung scx 4300 4600 4623f 4623fn ml 1640 e 2240.rar“ , já ho mám z 4share.com (nutná registrace)
veilkost: 20526913 bajtů
kontrolní součet MD5: 59a371517b98baa8e6a7bdfae0c42bc7
rozbalte někam na disk soubory pro vaši tiskárnu
vypněte tiskárnu a odpojte ji od počítače
vytáhněte z tiskárny toner a oddělejte ten malý plastový kryt co drží destičku s čipem se čtyřmi pozlacenými kontakty
vyndejte destičku s čipem a potrestejte ji podle zásluhy
Vložte toner zpátky do tiskárny (bez čipu)
Držte tlačítko Stop/Clear a současně stiskem Power zapněte tiskárnu
Na displeji se objeví - „Download mode – Press Stop Key“
připojte tiskárnu k počítači Nahlásí to nově nalezený hardware a windows nenajdou ovladače k samsung bootloader (mám WIN 7 x64), nevadí
stiskněte znovu Stop/Clear, na displeji se objeví „Image 1“
spusťte stažený program dwnl4600.bat, firmware se stáhne do tiskárny
nevypínejte tiskárnu, na displeji se budou odpočítávat čísla – asi se vypaluje FW, až se dopočítá k nule, normálně se zapne
hotovo, tiskárna teď tiskne i když nemá čip na toneru – nehlídá tedy počet vytisknutých stránek a nenutí vás kupovat nic kromě tonerového prášku
Podle portugalského originálu a dalších informací z netu vyzkoušeno na SCX4600.
Děkuji autorům.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Překousané kabely reset sw, tlačítko start na case
od Speedhack » 22 kvě 2025 00:04 » v Problémy s hardwarem - 12
- 5061
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 kvě 2025 09:07
-
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5949
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”