Pískání ve zdroji Vyřešeno
Re: Pískání ve zdroji
Tak nevím no. Zkoušel jsem to s tou vařečkou a místy i docela silně jsem přitlačil ale dělalo to pořád. Ty cívky jsou prolitý silikonem a navíc je silikon i pod něma. Nemám šanci jakkoliv jimi zahýbat.
-
- Pohlaví:
Ale podle toho videa to asi nedělá cívka. Vypadá to jak kdyby něco spínalo, ale co?
Ten větrák si odpojil, nebo do něj jen něco strčil aby se netočil? Ten zvuk spínání by mohlo být pokoušení motorku o rozběhnutí.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Větrák se nemusí odpojovat. Stačí stočit z papíru trubičku a větrák na moment zastavit.
To nevím
dělá to v AC III když mám max detaily při pohledu na obr. kde je víc lidí oheň atp. tak to začne dělat, když se dívám do země tak to přestane.
Když snížím detaily tak to už tolik nedělá jen místy. No a ještě než jsem hrál AC III jsem zkoušel GK zatížit ve FurMarku a tam to taky nedělalo.
PS: ten větrák na tom videu jel, i teď akorát ho mám mimo zdroj. a když jsem do něj strčil šroubovák tak to dělalo taky takže ventilátor to asi nebude?
PSS: podle sluchu je to cvakání neintenzivnější u tech trafíček

Když snížím detaily tak to už tolik nedělá jen místy. No a ještě než jsem hrál AC III jsem zkoušel GK zatížit ve FurMarku a tam to taky nedělalo.
PS: ten větrák na tom videu jel, i teď akorát ho mám mimo zdroj. a když jsem do něj strčil šroubovák tak to dělalo taky takže ventilátor to asi nebude?
PSS: podle sluchu je to cvakání neintenzivnější u tech trafíček
-
- Pohlaví:
Tak s tím asi musíš přežít. Raději to nech, nebo ještě odpálíš zdroj.
spíš to vypadá na nový zdroj, tohle poslouchat nebudu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Bře 2013 13:28) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Bře 2013 13:28) ---
Mam to v profilu
-
- Pohlaví:
Kojdo, proč to komplikovat tím, že se někdo musí koukat a klikat na profil. Místo toho mám to v profilu si toi mohl napsat.
Ostatně tyto věci se mají psát hned v původním dotazu. Lidi často opravují i cizí PC a profil může poplést!
Ostatně tyto věci se mají psát hned v původním dotazu. Lidi často opravují i cizí PC a profil může poplést!
Spirit: mas pravdu na zacatku jsem to napsat mohl ted jsem to nechtel komplikovat protoze pisu pres telefon.
Zdroj je mesic po zaruce
Zdroj je mesic po zaruce
Zpět na “Problémy s hardwarem”