Že by mi odešel HDD?

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Mana
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Že by mi odešel HDD?

Příspěvekod Mana » 09 čer 2013 22:58

petr22 píše:Nejspis ma na mysli "load default settings"

Co to přesně znamená? Jakože to přenastaví hodnoty na základní, ale omezí výkon? Od koupi PC sem měnil jen grafiku.

Jinak já si to UBCD nemám jak vypálit a ani nemám usb. Mám jen starý PC, co je absolutně k ničemu.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 09 čer 2013 23:00

Nacte vychozi hodnoty, ktere by mely byt pro pocitac bezpecne - takze autodetekce vseho a zrusi pripadne pretaktovani, jestli bylo nejake zarizeni schvalne zakazano, tak ho to opet povoli.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 09 čer 2013 23:26

Mana píše:Jinak já si to UBCD nemám jak vypálit a ani nemám usb. Mám jen starý PC, co je absolutně k ničemu.

Tak někoho popros...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Mana
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Mana » 10 čer 2013 14:56

Měl jsem HDD u kámoše v PC a všecko v pohodě. Pak jsem ještě zkoušel různý věci a problém byl v tom, že jsem měl zřejmě moc ohlý kabel a ten to prostě nevydržel. Takže PC opět funkční, teda zatím:)

Mohl bych ještě poprosit o odkaz něco ve smyslu "záložní boot CD"? Mám tím na mysli například kdyby se mi zaviroval PC, vložím tam CD a načtu si zpětný stav nebo tak něco :) Určitě mě chápete:) Dík

Zpět na “Problémy s hardwarem”