Zčernává obraz Vyřešeno
Re: Zčernává obraz
účto a je to přes dosbox
Účto mám taky a nechápu jek by mělo bránit vyčištění systému. Zpomalovat PC při náběhu systému asi Účto nebude, tam bude příčina jinde.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tyjo
Už to nehul
Beztak tam žádná černá obrazovka není, jen máš výpadky... 

Právě ale kámo proč zčernává obraz já to pořád nechápu účto maí mí rodiče a máme 64 bit systém a to je jen pro 32
Jinak, tohle to dělá, proto, že systém čeká na ovladač grafické karty pro přepnutí na správné rozlišení... Stává se to na starších kouscích techniky :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 13:05) ---
Jestli máš 7mičky tak si vypni AERO apod. krávoviny co by to taky mohly zpomalovat... Za pokus to stojí
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 13:07) ---
Pokud jsi reinstaloval drivery na grafickou kartu, provedl jsi tu instalaci správně?... ve správci zařízení odinstalovat a zatrhnout ještě ten checkbox Odstranit software ovladače tohoto zařízení ... potom restart a installni nejnovější driver... nic víc mě zatím nenapadá, vyzkoušej a napiš co se událo
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 13:13) ---
Když nic, tak mi ještě pošli výpis z msconfigu, dej si příkazový řádek - cmd.exe tam napiš msconfig a přepni si to na Služby, dole zatrhni skrýt všechny služby microsoft a postni screenshot ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 13:15) ---
Jinak ještě by mě zajímalo jak máš nastavené pozadí na ploše, máš tam obrázky nebo jen barvu? Pokud jen barvu zkus tam dát obrázek..
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 13:05) ---
Jestli máš 7mičky tak si vypni AERO apod. krávoviny co by to taky mohly zpomalovat... Za pokus to stojí

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 13:07) ---
Pokud jsi reinstaloval drivery na grafickou kartu, provedl jsi tu instalaci správně?... ve správci zařízení odinstalovat a zatrhnout ještě ten checkbox Odstranit software ovladače tohoto zařízení ... potom restart a installni nejnovější driver... nic víc mě zatím nenapadá, vyzkoušej a napiš co se událo
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 13:13) ---
Když nic, tak mi ještě pošli výpis z msconfigu, dej si příkazový řádek - cmd.exe tam napiš msconfig a přepni si to na Služby, dole zatrhni skrýt všechny služby microsoft a postni screenshot ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 13:15) ---
Jinak ještě by mě zajímalo jak máš nastavené pozadí na ploše, máš tam obrázky nebo jen barvu? Pokud jen barvu zkus tam dát obrázek..
Mám tam obrázek ASUS Notebook nic jiného co jsi psal z grafkou nic nepomohlo :( Potom mi windows psal že něco brání v zapnutí potom jsme pomazali co sem naptřilo co bránilo a pořád žádna změna no prostě nic fakt už nevím 

Hoď sem výpis služeb co ti běží z toho msconfig a to pozadí... mluvíš jen o grafice, psal jsem řešení víc... tak je vyzkoušej a napiš co jsi udělal apod. a nahraj sem screenshot těch služeb
No některé programy se vypl ale nic nepomohlo ale co mi se povedlo to že asus má na sobě uložený windows takže jsem dál častečnou obnovu a pomohlo programů se to velice dost doktlo ale účta ne ufff
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8302
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08