James_Radlle píše::P Tak mi to nedalo a odinstaloval soucasny soft a naist. PVR2 , premazal ovladace:-) A hle co se nestalo!!! po rozbehani jsem zkusil nahravat - super uz to beha, ovsem jediny rozdil v nastaveni je ze kontrolni linka pro nahravani neni CD prehravac ale prazdny policko!!!![]()
![]()
Takze vsem dik, ze jsem se v tom pohrabal![]()
Weslo: s tim signalem je to blby, jednou jsem se ptal i technika upc a holt mi rek to co vim, ze na lcd je obraz eeeee nadruhou stranu - nastesti to jen zrni a nejsou tam zadny pruhy/kruhy
No, to je ono. Co čtu na webu, tak s těmi kartami moc dobré zkušenosti nejsou. Já ji mám asi 3,5 roku a zpočátku jsem se taky dost vybláznil. Instalace se povedla minimálně na potřetí a pak jsem 2 dny ladil chyby. Teď už je to brnkačka. Je, resp. byl tam ale jeden dost zásadní problém, který se mi nepodařilo vyřešit. Při nastaveném automatickém nahrávání /schedule/ s nastaveným vypnutím PC se mi pak nedařilo spustit systém. Karta udělala to co měla, náhrála pořad a potom vypnula PC, ale systém asi nevěděl, že bude vypínán a proběhlo to jakoby někdo vytrhl kabel ze zásuvky. Teˇto řeším budíkem - nastavím kdy mám PC vypnout a když se nevzbudím, tak tam ráno mám nahráno místo 4GB 30GB. Jestli s tím máte někdo nějakou zkušenost, tak prosím dejte vědět. Ušetřím energii, a nejen svoji.