No signal detected
-
- Pohlaví:
Re: No signal detected
JJ já už to dočetl, ale jak spustit tu grafiku v CPU nevím. On někdo poradí.
Tak jsem přepnul v Biosu na IGFX a pořád to nejde. Jde to jenom přes tu externí grafiku.
-
- Pohlaví:
Tam je nějaká grafika od Intelu. A přehodil si kabel z té externí grafiky?
Můžeš napsat ještě typ MB? Jinak už to vidím na reklamaci CPU.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jsem blbej, už tu MB mám. A propojuješ tedy VGA - VGA? Nebo jinak - nějakou kombinací?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Blue Spirit píše:Tam je nějaká grafika od Intelu. A přehodil si kabel z té externí grafiky?
Ano, grafika od Intelu. Kabely jsem přehodil, externí grafiku vyhodil a zapojil do integrované, ale nejde to.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Led 2014 21:31) ---
wattmetr píše:Jsem blbej, už tu MB mám. A propojuješ tedy VGA - VGA? Nebo jinak - nějakou kombinací?
Ano, VGA a VGA. Ještě zkusit DVI a DVI, ale nevím no, mělo by to jít.
Pak bych opravdu zkusil reklamovat CPU!
Asi to taky jinak nevidím, ale že je to úplně nové a nejde to...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3149
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 21:57