TV - LG 42LN570S propojeni s compem - nahrávání

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: TV - LG 42LN570S propojeni s compem - nahrávání

Příspěvekod Uziv00 » 06 dub 2014 15:42

Máš napsat dvbs dohromady :lol:
Tak si nějakou najdi... třeba http://www.lan-shop.cz/aver-media-61r88 ... -tv-132668
Ale asi to bude dražší... S tímhle zkušenosti nemám.

Reklama
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod richchie » 06 dub 2014 15:56

A sat jaký?Já jedu třeba skylink na tomhle-http://www.omko.cz/technisat-skystar-usb-2-hd-ci/ a už má problém dekodovat na CI+ frekvenci 11797 a fec 5/6 a nebude to lepší.Co jsem koukal tak UPC taky přešlo na CI+ a jediný přístroj co to snad zvládne jehttp://www.omko.cz/avermedia-avertv-3d-satellite-tv/ a je třeba to vyzkoušet.Po zavedení a zvednutí poplatků u skylinku víceméně přemýšlím,že nechám dojít poplatek do konce roku a přejdu na pozemní a maximálně si zaplatím přes vánoce jeden balíček a pak to nechám usnout,protože firmě nejde o nic jiného než kvalitní zisk.Není to tak dlouho,co se měnili přijímače-karta a kdo používá i moduly(nemalá investice) a málokdo ví,že byl schválen nový formát a to DVB-S2X(H265) a nebude dlouho trvat a bude uveden do provozu a to jak pozemní tak sat nebude dlouho čekat-jednoduché počty-za stejné náklady dvojnásobný zisk a jsem zvědav jak lidi protáhnou ksichty až zjistí,že,to co nakoupili je jim prakticky k ničemu a můžou koupit nové.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 06 dub 2014 16:03

Mno kvalitni zisk - oni si nejvic stezuji ti, kteri zaplatili jednorazovy poplatek - tudiz neplati provozovateli nic a z niceho se zisk moc generovat neda. Cely problem Skylinku je ten, ze potrebuje platici zakazniky jen aby zaplatil vlastni provoz. Dokud slouzil jako distribucni trasa pro vysilace a vlastnila ho uplne jina firma, tak nebyl zadny problem.

DVB-T je nejjednodussi zpusob, jak neco nahravat. Je to jedina technologie, ktera nevyzaduje aktualizaci klicu (takovy par tydnu vyply satelit muze 20 minut cekat nez mu prijdou klice a zacne dekodovat obraz).

Co se tyce karet do pocitace, v posledni dobe to s dostupnosti kvalitnich karet vypada vselijak - vsude jsou k videni jen nejake Avery. Ja pouzivam pod Linuxem Technisat Skystar 2 HD s CI modulem.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 06 dub 2014 16:13

To je celkem jejich problém,že si na začátku stanovili takový cenový strop aby jen ulovili zákazníky.S poplatkem se jim to vrací zpět.Většina odchází a já se jim ani nedivím.Sat všechny léta používám jen proto,že na pozemní byl celkem problém a na sat jsem kupoval i placené balíčky(většinou jen zima),ale s příchodem poplatku jsem s tím přestal.Maximálně kupuju pro rodiče na 3-4 měsíce v zimě a přemýšlím,že také přestanu.Pokud tv placenou tak snad už i to UPC.A co jsem koukal tak známí a kamarádi vytahujou antény na pozemní a myslím si,že skylink nebude mít radost.První vlna zvýšených poplatků je někdy v červenci tak uvidíme jestli se opět na podzim bude zvedat poplatek.Druhá vlna je někdy na listopad tak uvidíme kolik lidí v létě přestalo platit. :lol:

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 06 dub 2014 16:26

Je to jejich problem, ale byl to rok 1999 a uplne jina firma. A jak rikam, byla to distribucni trasa pro vysilace, takze individualni prijem byl jen takovy bonus, protoze to bylo zaplacene odjinud.

Pres satelit nelze vysilat zadarmo aniz by nebyl zajisten zdroj penez, tzn reklamy a platici zakaznici. Navic satelitni vysilani vseho na co nema provozovatel prava je nutne sifrovat, s tim se nic udelat neda. Stejne tak sifrovani pri nahravani je defakto standard, jinak vyrobce zarizeni nedostane licenci.

Kdyz prestanou platit zakaznici kteri neplati nic, tak je to provozovateli uplne jedno.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 06 dub 2014 17:05

Dnes už nejsou zákazníci,co neplatí nic-poplatek(a protože nevybrali co si přáli tak byl zvednutý).Nehledě na výměnu přístrojů-karet a modulů.Nejsem náročný a většinou beru jen ten nutný základ a co mám sat tak už mě stál cca. 50000(bez dokoupení balíčků) a to si myslím,že není zanedbatelná částka.A už mě tak nějak přestalo bavit sponzorovat tuto zábavu.(nehledě na placení povinného poplatku co platí všichni).

Morpheus 28
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Morpheus 28 » 06 dub 2014 18:22

takze tohle co mi doporucila alza http://www.alza.cz/evolve-arcadia-d357524.htm a co jsem koupil je mi k nicemu ? mam teda freesat na smart tv ano mam ci+ modul ... potrebuji nahravat do pc nebo to nejak proste nahrat a v pc zpracovat.....

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 06 dub 2014 18:37

To,co ti doporučili je na pozemní vysílání a ne sat.A rozdíl mezi dvb-t a dvb-s je snad poznat.Pokud máš tohle-http://cz.freesattv.tv/satelitni-televize/dth-explained/ci+/
tak v tv máš nahrávání šifrované a to samé pokud budeš pořizovat něco jiného a to jak pro pc nebo nějaký box tak musíš dávat pozor,aby nahrávky nebyly šifrované a pokud možno tak disk na který se bude nahrávat bude mít možnost formátu NTFS,protože je ta výhoda,že nahrávky nejsou dělené a bez problému se zpracovávají.

Morpheus 28
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Morpheus 28 » 06 dub 2014 18:39

ano mam tohle takze je mi to k nicemu ... ok teda tak jim to vratim snad mam to asi 3 týdny .... nebo jestli by to nekdo chtel .... kazdopadne co mam teda koupit ?

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 06 dub 2014 18:55

A proč si nezajdeš do prodejny,kde jsi koupil modul a nedomluvíš se s nima?Platíš určitou nabídku a oni k některým službám nabízejí přijímač zadarmo tak proč toho nevyužít.Jestli z toho jde nahrávat v nešifrované formě nemám zdání,ale za zeptání nic nedáš.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 06 dub 2014 19:13

FreeSAT nevyžaduje CI+, jede i na CI. Jejich karta (mám ICE, freeSAT medium) jede nejen v modulu, ale i ve čtečce. Pokud chceš nahrávat, nesmíš mít právě CI+, kde to můžou volitelně zakázat a nesmíš mít pouze TV, které to buď neumí nebo kryptují a v PC to nepřehraješ. Musíš mít receiver DVB-S/S2 (sat box) s podporou nekryptovaného uložení. Kryptovaný záznam v PC rozhodně neobejdeš!

Zboží se vrací do 14 dní.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 06 dub 2014 22:46

Jsi šťaslivec,kterému ještě nezměnili kartu.Freesat na ci+ přešel jen z toho důvodu,že měl nabouraný systém a spousta lidí sledovalo placené kanály zadarmo a firma se tím zajisté chlubit nebude a raději přejde např. na-http://www.parabola.cz/clanky/5108/freesat-zacne-nabizet-modul-ci-plus-od-firmy-neotion/

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
    od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče
    8
    5530
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    08 lis 2024 15:17
  • Propojení soundbaru s TV
    od Zakk » 11 led 2025 23:05 » v Vše ostatní (hw)
    1
    1898
    od Melvidor Zobrazit poslední příspěvek
    12 led 2025 12:01
  • Propojení TV-NTB přes HDMI/USB-C
    od bradto » 26 bře 2025 20:22 » v Vše ostatní (hw)
    16
    8503
    od šulda Zobrazit poslední příspěvek
    28 bře 2025 21:30
  • Propojení Mixu UI24 a wifi routeru
    od huri » 17 říj 2024 17:59 » v Problémy s hardwarem
    1
    1716
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    17 říj 2024 21:12
  • Propojení 3 PC přes Switch Zyxel GS1900-24EP
    od RockHard » 17 srp 2024 16:18 » v Sítě - hardware