Výběr Harddisku
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr Harddisku
Super díky :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím
tak mi přišel HDD a nelze mi na něj nainstalovat windows 7, v druhém kroku při kopírování souborů mi to napíše , že nejde nainstalovat požadované soubory, že můžou být poškozené a ať využiji pomůcku chkdsk. Tak jsem vypl pc a začal všechno znova a už mi to nechce ani načíst cd z mechaniky a píše to : NTLDR nenalezen, restartujte stisknutím kláves CTRL ALT DEL.
Díky za rady.
tak mi přišel HDD a nelze mi na něj nainstalovat windows 7, v druhém kroku při kopírování souborů mi to napíše , že nejde nainstalovat požadované soubory, že můžou být poškozené a ať využiji pomůcku chkdsk. Tak jsem vypl pc a začal všechno znova a už mi to nechce ani načíst cd z mechaniky a píše to : NTLDR nenalezen, restartujte stisknutím kláves CTRL ALT DEL.
Díky za rady.
Jak to instalujes?
To je ten disk z bazaru? Ten muze byt vadny bud od prodejce, nebo s tim nekde triskla Ceska posta.
Zcela urcite ti to rekne program na test disku od vyrobce ktery je na Hiren Boot CD nebo Ultimate Boot CD.
Zcela urcite ti to rekne program na test disku od vyrobce ktery je na Hiren Boot CD nebo Ultimate Boot CD.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, to je ten disk z bazaru..No je podřený na jedné straně, jakoby od nárazu, je tam lehčí prohlubeň....Myslíš, že to je ten problém ? Vždyť poprvé mi to najelo bez té chyby s NTLDR.
vypl tohle Hiren Boot CD nebo Ultimate Boot CD
nabootuj a uvidime, ale podle me to je v pytli. no petr bude vedet vice, ten je na disky borec:-)
nabootuj a uvidime, ale podle me to je v pytli. no petr bude vedet vice, ten je na disky borec:-)
Byl poskozeny obal, ve kterem byl ten disk poslan? To by mohlo napovedet jestli ho uz takhle ten prodejce poslal nebo se to poste vysypalo z auta.
V kazdem pripade jestli je ten disk KO tak bude potreba sehnat jiny. Idealne s vyloucenim likvidacnich organizaci typu Ceske posty.
V kazdem pripade jestli je ten disk KO tak bude potreba sehnat jiny. Idealne s vyloucenim likvidacnich organizaci typu Ceske posty.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No, už mi ho takhle poškozený poslal, takže už jdu napsat odesílateli.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím, nově zapojený HDD je v Sec. Slave Disk :LBA,SATA, 80GB...Moc se v tom nevyznám, ale neměl by být v primary masteru ? Dále pod tím : ide channel 1 slave disk hdd smart capability disable..to je asi taky špatně..nevíte, co s tím ? :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4203
-
od VojtouNerCZ
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 19:28