Tak ta klávesnice jede, momentálně jsem dal ve výběru "opravit počítač" a pak kdyžtak zkusím nějak s tím biosem
Po stisknutí F8 jsem se dostal tady http://prntscr.com/4b5gfa
Problém s USB
-
- Pohlaví:
Re: Problém s USB
Obrázky se dávají sem jako příloha. Co si měl vybrat jsem ti psal.
Dej sem screen ze Správce zařízení.
Dej sem screen ze Správce zařízení.
Tak nafotil jsem jednotlivé kroky až po krok kde mi to hodilo error, ale nemám pocit, že jsem mazal tu bitovou verzi systému... Každopádně vše je na fotkách
-
- Pohlaví:
Ale nikdo ti nepsal že to máš obnovit z /neexistující/ bitové kopie!
To se omlouvám ale jinam mě to potom nepustilo. Budu se řídit rady, raději.
-
- Pohlaví:
Pokud ti nejde ani jedna z těch dvou položek na té černé obrazovce, pak se přeinstalování asi nevyhneš.
Tady je právě ten problém, windows mám nainstalovaný z USB flashdisku, který samozřejmě momentálně v počítači nepojede. A bohužel v počítači nemám "CDromku"
-
- Pohlaví:
To tedy problém je, nešla by ani externí mechanika.
Zatím mne nic nenapadá. Co udělá ten nástroj na opravu systému - první označený řádek?

Ten jsem právě dal a taky z něj pochází ty fotografie... Jedině mě napadá od někoho splašit nějakou starou mechaniku nebo koupit novou, každopádně když už spustím windows, vyřešil by se tím problém s USB konektory, či nikoliv? Ptám se jestli, když už bych ten windows spustil, musel bych tam ještě něco dělat?
-
- Pohlaví:
Pokud bys spustil tento Win, apk možná chybí jen ovladače a proto jsem chtěl screen ze Správce zařízení. Pokud bys nainstaloval Win, pak bys musel ovladače také nainstalovat. Pokud to není HW závada desky, tak by to mělo fungovat.
Dobrá, posnažím se udělat co mohu a kdyby nastal problém tak se kdyžtak obrátím zase tady. Mockrát děkuji za pomoc.
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Srp 2014 21:00) ---
Tak jsem se nakonec dostal do windowsu, krásné to setkání s mou plochou po dlouhé době, bohužel USB jsou stále nefunkční
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Srp 2014 21:05) ---
Odzkoušel jsem všechna připojení USB, včetně usb na PC skříni. Odzkoušel jsem tři různé myši a pořád nefunkční
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Srp 2014 21:00) ---
Tak jsem se nakonec dostal do windowsu, krásné to setkání s mou plochou po dlouhé době, bohužel USB jsou stále nefunkční
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Srp 2014 21:05) ---
Odzkoušel jsem všechna připojení USB, včetně usb na PC skříni. Odzkoušel jsem tři různé myši a pořád nefunkční
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Půjč si, nebo kup za pár šupů myš s PS2 a pak sem vlož obr. Správce zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3737
-
od lukas222