Teplota CPU
Re: Teplota CPU
Každopádně při dosažení takovéto teploty by se měla aktivovat pojistka, která PC vypne.
Uvědom si, že ntb by měl normálně fungovat i při plném zatížení bez přídavného chlazení. Takže něco není úplně v pořádku a já to na dálku nezjistím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
To mi je jasné, proto se ptám, jestli to je v pořádku nebo ne. Pro eliminaci všech faktorů jsem pro jistotu notebook zevnitř vyčistil a přeinstaloval win. Změna nebyla žádná.
Přeinstalace Win je v podstatě k ničemu. Nemůže mít nějaký problém větrák CPU?? - Přidřený apod?
Jinak kdyby to šlo, doporučil bych ten noťas vyprat ve vodě,ale to bohužel není reálné

Jinak kdyby to šlo, doporučil bych ten noťas vyprat ve vodě,ale to bohužel není reálné

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Reinstalací Winu jsem si chtěl být jistý, že nemám v počítači vir nebo jinou havěť. Větrák jede, nemyslím si, že by tam byl problém. jak jsme notebook čistil, zkoušel jsem s ním točit - bez problému.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3834
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1893
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”