Zvuková karta - jak zjistím nefunkčnost ?
Re: Zvuková karta - jak zjistím nefunkčnost ?
Čtu, a nic to nemění na tom, co říkám 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Tak na závěr.
poškozenou zásilku nesmím převzít. Musím s dopravcem sepsat protokol že je poškozená a pak už to jde mimo mne.
pokud poškozenou zásilku převezmu a napíšu prodejci že je poškozená, bude se ptát právě na ten protokol.
Víc už asi nedodám.
poškozenou zásilku nesmím převzít. Musím s dopravcem sepsat protokol že je poškozená a pak už to jde mimo mne.
pokud poškozenou zásilku převezmu a napíšu prodejci že je poškozená, bude se ptát právě na ten protokol.
Víc už asi nedodám.
Souhlasím.
Až na to "nesmím převzít". Změním na "neměl bych převzít". A s dopravcem bych "měl sepsat" protokol. Jinak je to o tom slovíčkaření, že?
Až na to "nesmím převzít". Změním na "neměl bych převzít". A s dopravcem bych "měl sepsat" protokol. Jinak je to o tom slovíčkaření, že?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
To se mi jenom zdá. Pokud chci mít reklamaci úspěšnou, pak poškozenou zásilku NESMÍM převzít. Pokud ji ve smyslu "NEMĚL" stejně převezmu jsem v háji.
Ale je to hloupé slovíčkaření, které vyvoláváš ty příteli a asi v domnění, že tvůj názor jako jediný správný musí být i poslední.'
Přeji dobrou noc.
Ale je to hloupé slovíčkaření, které vyvoláváš ty příteli a asi v domnění, že tvůj názor jako jediný správný musí být i poslední.'
Přeji dobrou noc.

Poslední vyjádření:
Žabomyší válka, když oba tvrdíme jedno a to samé, že?
Já nejsem "ovčan" a mám své vlastní myšlení. Z toho plyne i můj názor na "musíš" a "nesmíš". Každý ať se rozhodne sám za sebe.
Už mi rozumíš?
Žabomyší válka, když oba tvrdíme jedno a to samé, že?
Já nejsem "ovčan" a mám své vlastní myšlení. Z toho plyne i můj názor na "musíš" a "nesmíš". Každý ať se rozhodne sám za sebe.
Už mi rozumíš?
-
- Pohlaví:
Poškozenou zásilku samozřejmě nepřevzít. Žádný protokol nemusíš sepisovat. Mě naprosto stačilo napsat prodejci "Zásilku jsem nepřevzal, protože byla otevřená. O zboží mám stále zájem". Tím to bylo vyřešeno.
1. Už jsem to dávno reklamoval, ale jejich chyba nebyla, způsobila to česká pošta, ale ta to neuhradila, tak jsem to dal prodejci a vyměnil grafiku.
2.PC je normálně funkční, ve předu mám vstup pro mikrofon a sluchátka (repráky) a 2x USB. Ze zadu mám myslím taky mikrofon a sluchátka a repráky (vstupy) a tam to nefunguje, ze předu ale ano.
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Říj 2014 16:56) ---
Poprosil bych, abyste se nezajímali o zásilku, ale o problém, děkuji.
2.PC je normálně funkční, ve předu mám vstup pro mikrofon a sluchátka (repráky) a 2x USB. Ze zadu mám myslím taky mikrofon a sluchátka a repráky (vstupy) a tam to nefunguje, ze předu ale ano.
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Říj 2014 16:56) ---
Poprosil bych, abyste se nezajímali o zásilku, ale o problém, děkuji.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vetsinou to funguje zezadu, protoze je to primo v desce. Predni jsou vyvedeny kablikem.
Zvukovka je OK a jsou dve moznosti - zadni porty jsou bud blbe nastavene nebo poskozene. Troufnes si vyloucit nastaveni treba zkouskou v linuxu?
Zvukovka je OK a jsou dve moznosti - zadni porty jsou bud blbe nastavene nebo poskozene. Troufnes si vyloucit nastaveni treba zkouskou v linuxu?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
Viz. můj první příspěvek - reklamuj nefunkčnost u prodejce.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4379
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11