Po zapojení GK nefunguje monitor Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Po zapojení GK nefunguje monitor
Neuloží se to, protože tam máš na jedné straně HDMI, více výše kolega.
Aha. Tak děkuji že jste mi pomohli. Aspoň vím, že jsem jel do města pro ten kabel zbytečně.
Myslíte že by mi to v obchodě vyměnili za klasický DVI kabel, třeba i s nějakým příplatkem? Nebo si budu muset koupit úplně nový?

Nechval dne před večerem, ještě by se mohlo stát, že nám budeš nadávat za špatnou radu. Ale předpokládám, že to dopadne dobřenevim123 píše:Aha. Tak děkuji že jste mi pomohli.

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ahoj, tak jsem tu zase. Koupil jsem si tedy DVI kabel, ale pořád mám problém s přepnutím vstupu na monitoru. Nevím proč, ale neuloží se to. jakmile menu zavřu, poté zkusím třeba i autoconfig, v prahém horním rohu se objeví zase napsáno VGA. :/ Mám jen dotaz, mám se pokoušet to přepnout vstup ještě když je monitor napojen přes VGA? Protože jakmile ho vypojím a přepojím to na DVI, monitor zase zhasne a tudíž neotevřu ani to menu. Nebo mám nechat zapojené jak VGA tak DVI? vážně nevím, už jsem zkošel snad vše a stále to nejde přepnout. :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Lis 2014 17:46) ---
Poradí mi prosím někdo? Jsem z toho opravdu vynervovaný. Kartu mám doma od pátka, ale doteď jsem si na ní nemohl ani zahrát :( Vážně už si nevím rady...
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Lis 2014 18:09) ---
UP
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Lis 2014 17:46) ---
Poradí mi prosím někdo? Jsem z toho opravdu vynervovaný. Kartu mám doma od pátka, ale doteď jsem si na ní nemohl ani zahrát :( Vážně už si nevím rady...

--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Lis 2014 18:09) ---
UP
Na monitoru mi nejde změnit vstup z VGA na DVI
Omlouvám se že zakládám nové téma, ale tam na tom mi nikdo neodpovídal a UPovat to nešlo. Prosím vás o pomoc. Koupil jsem si GK R9280 od Sapphire. Po zapojení se mi nerozsvítil monitor. Zde na fóru mi poradili, že budu muset na monitoru nejdříve přepnout vstupní port z VGA na DVI. Bohužel, když to udělám, tak jakmile zavřu OSD nastavení, a otevřu ho znova, pokaždé to samé. Je tam znova VGA. Nechce se to prostě uložit. Navíc si nejsem jistý kdy bych to měl udělat ( když to je ještě přes VGA, nebo musí být zapojeny jak VGA tak DVI? ) když nechám zapojené jen Dvi,monitor ihned zhasne takže logicky to menu neotevřu... prosím poraďtě... 

Re: Na monitoru mi nejde změnit vstup z VGA na DVI
Monitor ma VGA alebo DVI ? Pri VGA nie je mozne analogovy vstup prepnut do DVI Do digitalneho vstupu.Mozne je len DVI>VGA.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Když připojíš DVI (jen DVI) a spustíš PC, monitor nenaskočí?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Matvija: Monitor ma VGA i DVI, ja to mám propojené přes DVI.
Diablo: Ano, přesně tak. Světýlko na něm bliká, jakože je normálně zapnutý, ale na monitoru jen asi na 2 sekundy problikne NO SIGNAL a pak už se nic neděje.
Diablo: Ano, přesně tak. Světýlko na něm bliká, jakože je normálně zapnutý, ale na monitoru jen asi na 2 sekundy problikne NO SIGNAL a pak už se nic neděje.
Moze byt chyba v grafike , skus este , ak mas nejaky iny DVI kabel tak skus ten :)
- Karlik
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš náhodou Packard Bell Maestro 225DXLbd? Tady V prvním sloupci píšou u poznámky 1, že to jestli má DVI záleží na modelu a ve druhém sloupci v poznámce 2 píšou, že modely 225DXLbd a 235DLbd mají VGA a VGI - to neznám, ale není to DVI-A? Pokud je to nesmyl a VGI je něco jiného tak se omlouvám :)
Ještě koukám že má Sapphire R9 280 - pokud máš Dual-X tak mě u ní funguje připojení monitoru přes DVI-D jen jedním ze dvou konektorů (ten co je nahoře když je karta namontovaná v PC (chladičem dolů) mi nefunguje. Myslel jsem že je to chyba mého kusu, ale nijak jsem to neřešil tak nevím.
Ještě koukám že má Sapphire R9 280 - pokud máš Dual-X tak mě u ní funguje připojení monitoru přes DVI-D jen jedním ze dvou konektorů (ten co je nahoře když je karta namontovaná v PC (chladičem dolů) mi nefunguje. Myslel jsem že je to chyba mého kusu, ale nijak jsem to neřešil tak nevím.
PC:
CPU: Intel Core i3-4150 Processor + Cooler Master TPC 600 pasivně
MB: GIGABYTE GA-B85M-D3H rev 1.1,
RAM: Kingston HyperX Fury white 4GB DDR3 1866 (2x)
GPU: MSI GTX 750Ti Gaming
HDD: Samsung 320GB, Seagate Barracuda 1TB, Kingston V300 120GB
Case: Sama Carbon Cube
PSU: Chieftec 500W
Windows 8.1
CPU: Intel Core i3-4150 Processor + Cooler Master TPC 600 pasivně
MB: GIGABYTE GA-B85M-D3H rev 1.1,
RAM: Kingston HyperX Fury white 4GB DDR3 1866 (2x)
GPU: MSI GTX 750Ti Gaming
HDD: Samsung 320GB, Seagate Barracuda 1TB, Kingston V300 120GB
Case: Sama Carbon Cube
PSU: Chieftec 500W
Windows 8.1
Něco někde děláš špatně, na závadu to nevypadá. Skoro bych si i myslel, že ten DVI konektor na monitoru má zapojený jen analogový vstup, ale to postrádá logiku.
Karta by měla mít dva DVI konektory - zkusil jsi oba?
Nevím, co máš za Návod k obsluze, ale myslím, že by to tam mělo být popsáno.
Pak ještě můžeš zkusit podporu Packard Bell http://cz.packardbell.com/pb/cs/CZ/content/contacts
Karta by měla mít dva DVI konektory - zkusil jsi oba?
Nevím, co máš za Návod k obsluze, ale myslím, že by to tam mělo být popsáno.
nevim123 píše:Monitor je Packard Bell Maestro 225 DXL.
Pak ještě můžeš zkusit podporu Packard Bell http://cz.packardbell.com/pb/cs/CZ/content/contacts
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11334
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41