Vadné HDD
Re: Vadné HDD
Nechtěl jsem, aby to tu zabíralo půl stránky. A ty firmy na záchranu dat by si s tím ještě poradily nebo také ne? Nejde mě tak ani o ten disk spíš o ty data na něm. Mám tam všechny svoje fotky. A ano nemusíte mi říkat, že jsem vůl, že nezálohuji (respektive poslední zálohu fotek jsem dělal v květnu). To už jsem zjistil sám 

Naposledy upravil(a) kalvik dne 24 lis 2014 15:05, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Pro klid duše můžeš zkusit PhotoRec zda z toho něco vytáhne, ale moc tomu nedávám.
Ve firmě se to pohybuje v tisících až desetitisících.
Ve firmě se to pohybuje v tisících až desetitisících.
Zkus ho dát jako další HDD do jiného PC. Možná (a docela pravděpodobně) se Ti povede ta data stáhnout.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
No někde jsem viděl, že to dělají kolem 3 000 Kč (To bych byl ochoten do toho investovat). Teď jsem se ale podíval znovu a koukám, že jsem se díval špatně. Cena od 1 500 do 18 000 Kč je celkem masakr..
Teď jej momentálně mám v jiným PC (Z něj jsou i ty grafy a ten log)
-
- Pohlaví:
Ten disk ma vadny sektor 0.
Pokud neco pujde, tak je to image vsech sektoru disku nekam jinam - takze je je treba druhy vetsi disk. A pak to skusit pres DDRESCUE.
Pokud neco pujde, tak je to image vsech sektoru disku nekam jinam - takze je je treba druhy vetsi disk. A pak to skusit pres DDRESCUE.
Teď zkouším ten PhotoRec
Vidíš ho v tom druhém PC v Tento počítač? Jestli ano, tak není problém z něj data stáhnout

Naposledy upravil(a) wattmetr dne 24 lis 2014 15:23, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Právě, že nevidím. Jinak bych to neřešil..
-
- Pohlaví:
A ve Správě disků je?
Zpět na “Problémy s hardwarem”