Taky to nechápu, ještě včera mi šel. Ještě sem se chtěl zeptat mám na cd W8 ale když ho chci nainstalovat tak mi to napíše ať nechám systém normálně spustit a to právě nejde protože mě to nepustí dál. Chtěl jsem si totiž ten W8 nainstalovat místo týhle W7. Nevíš co s tím?
edit: Přihodím sem screen.
bootmgr is missing - chyba
Re: bootmgr is missing - chyba
Naposledy upravil(a) Arturo dne 14 úno 2015 18:42, celkem upraveno 1 x.
No, dočetl jsem se že musím v biosu dát cd na první místo, nebo flashku, podle toho na čem je windows, já to mám na CD a tak jsem si to v biosu dal na první místo, dál už tam asi jinak nic nebylo a furt to nejde.
-
- Pohlaví:
Co ksakru znamená nejde?
Nastavíš FirstBoot CDROM /apod./, uložíš Save a Exit, nebo F10. Do mechaniky vložíš BOOTOVACÍ DVD s Win8 a restartuješ. Dál se řídíš příkazy na monitoru.
Nastavíš FirstBoot CDROM /apod./, uložíš Save a Exit, nebo F10. Do mechaniky vložíš BOOTOVACÍ DVD s Win8 a restartuješ. Dál se řídíš příkazy na monitoru.
-
- Pohlaví:
Teď vidím obrázek. Kde si to vzal to DVD?
Je jasný, že když systém nespustíš, nemůžeš udělat upgrade. Jedině Vlastní/Upřesnit - Formát - Instal
Je jasný, že když systém nespustíš, nemůžeš udělat upgrade. Jedině Vlastní/Upřesnit - Formát - Instal
Nevím, píše mi to furt to samý, mám to nastavený vůbec dobře? Nevím co mám nechat a co ne.
-
- Pohlaví:
To vypadá dobře. Nemusí se tam vypnout SecureBoot? V tomto jsem trochu pozadu.
Koukal jsem teď na záložku security a tam je všechno vypnutý.
-
- Pohlaví:
Ptal jsem se kde si to DVD vzal a dodám zda je bootovací? Když ho dáš do mechaniky a restartuješ počítač, co se stane?
Ten W8 byl ke stáhnutí na officiálních stránkách. Když ho dám do mechaniky a restartuju počítač tak se objeví logo a napíše mi to Press any key to boot from CD or DVD.
Zmáčknu klávesu, chvilku čekám potom se naběhne jestli chci opravit nebo nainstalovat. dám nainstalovat tam to chce zaškrtnout podmínky potom se mě to zeptá jestli chci doporučenou instalaci nebo vlastní a dám doporučenou a vyskočí mi ten první screen co sem zde dával. A když sem zkoušel dát vlastní tak tam byly 4 oddíly který se dali zformátovat nebo odstranit nebo co tam vše bylo.
Je to tam takhle!
Jednotka 0 Oddíl 1 39.0 MB 30.0 MB OEM (vyhrazené)
Jednotka 0 Oddíl 2: RECOVERY 752.0 MB 517.0 MB Primární
Jednotka 0 Oddíl 3: OS 239.2 GB 113.5 GB Systémový
Jednotka 0 Oddíl 4: DATA 225.8 GB 76.8 GB Logický
,,Aktualizovat, odstranit, formátovat, nový(nejde kliknout), načíst ovladač(nejde kliknout), rozšířit(nejde kliknout)
Je to tam takhle!
Jednotka 0 Oddíl 1 39.0 MB 30.0 MB OEM (vyhrazené)
Jednotka 0 Oddíl 2: RECOVERY 752.0 MB 517.0 MB Primární
Jednotka 0 Oddíl 3: OS 239.2 GB 113.5 GB Systémový
Jednotka 0 Oddíl 4: DATA 225.8 GB 76.8 GB Logický
,,Aktualizovat, odstranit, formátovat, nový(nejde kliknout), načíst ovladač(nejde kliknout), rozšířit(nejde kliknout)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3348
-
od Steage7717
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 18:49
-
- 16
- 7953
-
od petr22
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 1377
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
- 6
- 10372
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4189
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”