Nefunkční mikrofon Vyřešeno
Re: Nefunkční mikrofon
Vepředu je headset, vzadu repro, oboje funguje. Mikrofon ale nefunguje ani vzadu. Zkusil jsem nahrávání i přehrávání zvýšit, ale furt nic.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co za programy jsi zkoušel k nahrávání a jaké je jejich nastavení?Na té usb zvukovce mikrofon funguje?
Audacity, Skype, Team Speak, různé in-game voice chaty - nejde to nikde. Na té USB zvukovce mikrofon nenahrává nic (ani šum).
Toto vůbec nebylo odesláno z mého GT-S7580 pomocí Tapatalk!
Toto vůbec nebylo odesláno z mého GT-S7580 pomocí Tapatalk!
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
No divné je,že jsi zkoušel tři zvukovky a různé sety s mikrofonem a máš za to,že jsou funkční.V tom případě by zbýval nějaký softwarový problém a jeho nastavení.Jak jsi dal obrázek nastavení nahrávání tak zkus vypnout směšovač stereo a k čemu patří ten vstup realteku?
K čemu patří ten vstup netuším - nezapojí se, když to dám dopředu ani dozadu. Různé kombinace zakázání a povolení toho Vstupu a Směšovače nepomohly.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já už nemám zdání v čem to je.Může to být třeba kolizí několika programů-hádat se ti kodeky-nastavení ovladače atd..Pokud u toho člověk nesedí tak je ti těžko radit.Pokud ti nefunguje realtek tak vyzkoušej tu usb a zase by měla mít nějaké základní ovládání,kde to můžeš donastavit a vyloučit jestli je v háji zvukovka na základní desce.Pokud nepůjde ani ta usb(mikrofon) tak projdi software jak je nastavený.
Re: Nefunkční mikrofon Vyřešeno
Tak na konec to bylo to, co jsem vyloučil hned na začátku - samotné mikrofony. Prostě jsem nepředpokládal, že by mohly být vadné mikrofony ve třech sluchátkách a z toho jedny skoro nové. Na NTB, kde jsme je testoval, to šlo přes integrovaný mikrofon.. Každopádně díky za pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2794
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 8
- 5503
-
od Baggy