často mi mizne HDD
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: často mi mizne HDD
A když budeš psát do toho příkazového řádku, tak pozor! - mezi : a / je mezera. Když to napíšeš bez ní, nefunguje to.
Takže , PC prečisteny teplota klesla na 35°C pri oboch diskoch , Kable na D prepojene (vymenil som 2 kable) na Caution tam je stale a disk nejde ako ma stale.. Chybne Hlasenie : C5 Current Pending sector Count : 3
C6 Uncorrectable sector Count : 3
(Zalohovať tie veci nemam ako , mam tam zabratych 106 gb cca a pri premiestneni 2 mb sa už odpaja + Intel Storage Appka mi vypiše tiež že proste sa odpojil disk )
C6 Uncorrectable sector Count : 3
(Zalohovať tie veci nemam ako , mam tam zabratych 106 gb cca a pri premiestneni 2 mb sa už odpaja + Intel Storage Appka mi vypiše tiež že proste sa odpojil disk )
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ten disk je na odpis, jak už jsem tu jednou napsal. Taky jsem ti napsal, že je třeba zálohovat OKAMŽITĚ, protože příští spuštění už se nemusí povést a o data přijdeš. Že nemáš kam zálohovat už bohužel není moje starost, já už ti nic dalšího neporadím.
To s tym zalohovaním , to by nešlo ani včera.. Včera sa dialo to iste .. a Do včerajška bolo všetko v poriadku..
Ještě bys mohl zkusit ten disk připojit k jinému PC. Pokud by na jiném PC jel v pohodě, tak bude problém v tvém PC. Pokud bude blbnout i na jiném PC, tak se disku zbav a kup nový.
CPU: i7-5930K @ 4.1GHz
MB: ASUS X99-A/USB 3.1
RAM: 2x8GB Kingston HyperX Fury Black 2133MHz
GPU1: MSI GTX 980 Ti LIGHTNING 6GB
GPU2: GIGABYTE GTX 980 Ti Xtreme 6GB
PSU: Fractal Design Newton R3 Smart Modular 1000W
HDD: 3x Seagate BarraCuda 1TB + 2x WD 160GB
SSD: Kingston HyperX 120GB
Monitor: ASUS PB287Q
MB: ASUS X99-A/USB 3.1
RAM: 2x8GB Kingston HyperX Fury Black 2133MHz
GPU1: MSI GTX 980 Ti LIGHTNING 6GB