Odstranění brumu z repráků (viník - internet)

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

sEmprE
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Odstranění brumu z repráků (viník - internet)

Příspěvekod sEmprE » 02 dub 2016 16:56

Vestavěný mikrofon mi teď pro změnu nejde, nevím co si usmyslel. Budu dneska přeinstalovávat drivery :-/

No to je jedno, k těm co tomu rozumí -> myslíte že by teda pomohla ta externí zvukovka (když už něco budu kupovat, tak abych měl 5.1ky opět) ? Pokud ne, tak samozřejmě koupím ten galvanický odrušovač, ale tam se mi zavře 5.1 nadobro.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 02 dub 2016 17:09

Může, ale občas to dělali i základní desky.

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Turion » 02 dub 2016 18:20

Pro ty kdo tomu rozumí. Zavře se mu 5.1 použitím odrušovače? A měl ho tam vůbec do teď ?

sEmprE
nováček
Stav:

Příspěvekod sEmprE » 02 dub 2016 19:21

No počkej, teďka tě nejak nechápu, jestli jsi ironický nebo co. Asi jsi nepochopil ty mě. :D Mám na mysli, že když koupím ten odrušovač, tak jak to všechno zapojím s eventuelní externí zvukovkou? Jde o to, že mám 5.1 repráky ale používám teď jen 2.1, protože mám notebook a ten má prostě jen jeden zelený jack že jo. Ale výstupy tam mám tři, zelený, červený a černý (prostě 5.1)

A mě zajímalo, jestli bych ten brum nějak nevyřešil tou externí zvukovkou, čímž bych zároveň měl konečně znovu 5.1 zvuk. Ono by se nějak dalo to celé připojit ? 5.1 repráky -> odrušovač -> externí zvukovka -> ntb

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 02 dub 2016 19:50

Koupě externí zvukovky pomoci může, ale taky ne. Vzhledem k tomu, že bude napájena z USB notebooku si myslím, že brum nezmizí.
Pokud budeš chtít 5.1, pak pro každou dvojici kanálů budeš muset koupit odrušovač.

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Turion » 02 dub 2016 20:59

Jde o to, že jsi dobře nepopsal nebo jsem to nepochopil jakými konektory to máš všechno propojené. Psal jsi: "ale ten jack z notebooku jde napevno přímo do jednoho toho repráku (na kterém se ovládá hlasitost atd.)". Takže jsem podle toho usoudil, že máš jeden výstup na notebooku a do něj aparaturu 5.1. Tím bys neměl šanci mít nativní zvuk 5.1 jen přes jeden jack. Měl bys jen nějakou slátaninu co namíchá zesík v tom reproduktoru. Pokud jsi to tedy upřesnil, že máš 3 výstupy na notebooku, tak máš šanci mít plné 5.1, ale za předpokladu, že máš 3 jacky taky plně zapojené mezi repro(zesilovač) a notebook. Pokud máš zapojen jen jeden jack, tak to není plnohodnotné 5.1 od toho tam jsou tři, aby každý kanál měl svůj zdroj signálu. Takže externí zvukovka ti bude naprd, když máš jednojackovou aparaturu. To jsem právě ještě nikde nečetl, jestli máš jen jednojackovou nebo tří. Ale nemám se zvukem právě žádné zkušenosti, proto jsem to chtěl od těch co tomu rozumí. Nebyla to ironie, ale nejistota.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
    od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw)
    0
    1889
    od Daminekkkk Zobrazit poslední příspěvek
    23 čer 2025 18:22
  • 1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
    od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet)
    6
    4754
    od meda2016 Zobrazit poslední příspěvek
    14 srp 2024 12:30
  • Nefunkční internet po výpadku proudu
    od Neferivet » 15 zář 2024 23:31 » v Sítě - hardware
    2
    3055
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 08:53
  • Padá internet, vadný modem?
    od Signalista97 » 03 říj 2024 18:45 » v Sítě - hardware
    3
    3143
    od Signalista97 Zobrazit poslední příspěvek
    04 říj 2024 17:44
  • Náhrada za Windows 7, Windows XP pro MS Office a internet CZ - Obdobný podobný Windows 7 OS pro 64bit. a 32bit. PC
    od IMB » 28 črc 2024 15:25 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    6
    8070
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    05 srp 2024 15:30

Zpět na “Problémy s hardwarem”