PC pod stolem nerovna se automaticky PC na zemi. PC muze byt jak na zemi, tak tesne pod stolni deskou, coz je hezkych par desitek centimetru od zeme. Uz jen fakt, ze PC je pod stolni deskou tlumi hluk.
PC se obvykle dava tam, kde ta krabice nejmene prekazi - a to byva nejcasteji prave pod tim stolem. Klidne pod nim muze byt i skrinka.
Co se tyce prachu, videl jsem desitky pocitacu ve kterych bylo nekolik centimetru prachu, ale ani jeden, ktery by to jakkoliv poskodilo. V byte se tak nejak predpoklada, ze se aspon obcas luxuje a utira prach. Ve firme v kancelari jsou ty pocitace stejne vetsinou na zemi (spousta firem primo zakazuje umisteni na stole) a zase tolik prachu v nich neni, zaprasene jsou PC treba ze skladu nebo vyroby at jsou na zemi nebo ne.
Kdyz si nekdo umisti PC tak, ze do nej kope nebo najizdi zidli je to ciste jeho problem. Ono kopnout do pocitace nebo do nej najet zidli da docela praci, i kdyz stoji volne na zemi - protoze je obvykle umisten po strane. To same USB - nekdo se chce ohybat (mno ohybat, je to treba ve vysce kolen) , nekdo ma USB v monitoru nebo v breakout boxu.
Cisteni pocitaci stejne neprovadis na stole, ale vezmes si PC ven a vyfoukas ho stlacenym vzduchem. To delat na stole v pokoji odmitam.
Nejde mi zapnout PC
Re: Nejde mi zapnout PC
Tak po delší době se hlásím že počítač funguje. Jediné co to odneslo, byl slot na grafickou kartu. Všem děkuji za rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3971
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”