ony jsou všechny napojené na chasis fan 3 konektor ...takže stačí stišit ten a jedou pomalu všechny ... tohle je takové řešení ...Polské kde máš napojenou tu pumpu? Tady je konektor netradičně ne u procesorového, ale nad hlavním pci-e x16 konektorem ...
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
nedávno jsem se sem obracel s problémem nekvalitního zvuku po reinstalaci OS. Nyní jsem si všimnul dalšího problému - vysokých otáček ventilátorů u CPU i GPU. Když na notebooku nic nedělám je klid a otáčky jsou okolo 2300 RPM při tichém...
Poslední příspěvek
Teplota 65°C odpovídá CPU na 67%, i při CPU 82% odpovídá teplota. Je otázka zda při IDLE jsou otáčky adekvátní, ale teplota 42°C je standardní.
Zkontroluj profily a nastavení managementu otáček.
Dodatečně přidáno po 8 minutách 12 vteřinách:
Zda...
Potřeboval bych pánové nějakou radu ohledně mého problému s počítačem který mě zlobí už asi přes rok. Jedná se o to že při vysoké a delší zátěži grafické karty (GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO 8G (rev. 1.0) se mi jednou...
Poslední příspěvek
Kernel Power a chyba 41? Vzdy kdyz jsem tuto chybu videl u nas, byl bud vadny zdroj, nebo procesor.
Chtelo by to vyzkouset jiny zdroj. Znackovy a kvalitni.
41... :oh:
Zdravím, před pár dny jsem začal mít problém s MS u League of Legends. Zajímavé je, že po zasekané hře League of Legends jsem zaplul jinou hru. Všechny ostatní hry jsou bez jediného zaseknutí. např. CS:GO, Rainbow six siege. Po chatu s podporou mi...
Poslední příspěvek
Tak už mám ms stabilní, ale stále se hra seká. Zkusil jsem si stáhnout aplikaci Lagofast, která znatelně pomohla, ale mám pouze zkušební verzi.