Dvouvrstvá mechanika ve Windows XP-nejde otevrit DL DVD

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

BROZA
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 02 led 2008 20:09

Zeptám se podruhé, nejdou všechna DVD9 nebo jen nějaká ?
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

Reklama
Mr Crazy
nováček
Stav:

Příspěvekod Mr Crazy » 02 led 2008 20:29

sry, ten prvni prispevek od tebe jsem prehlid. Bohuzel mam moznost testnout jen jedno, vic nemam. ale vim, ze s diskem nic neni, kdyz mi vcera na vistach sel, pak jsem na stejnej komp dal xp a nejde, to tudiz asi bude OS

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 02 led 2008 22:11

Pokud se DVD mechanika hlásí jako E máš tedy disk rozdělen na dva oddíly C a D. Zkus ve správci disků změnit její označení z E na jiné volné písmeno a restartuj. Také se podívej zda pracuje v DMA módu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Mr Crazy
nováček
Stav:

Příspěvekod Mr Crazy » 03 led 2008 11:08

jj, vsechno co ma, v DMA modu pracuje. Zkusil jsem pismeno zmenit na N: ale uplne ta sama hlaska, jen pismeno se zmenilo.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 03 led 2008 14:37

Nemáš nainstalovaný program Alkohol, Clone, nebo Daemon Tools a vytvořenou virtuální mechaniku?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

Mr Crazy
nováček
Stav:

Příspěvekod Mr Crazy » 03 led 2008 15:58

Mam jenom Daemona, ale ten jsem si nainstaloval az po testovani bez nej to neslo a s nim taky ne

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 03 led 2008 17:13

Zkus si půjčit jiné DVDéčko zaručeně dobré a vyzkoušej to v Tvé mechanice. To snad není velký problém.

BROZA
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 03 led 2008 17:20

Popřípadě vyzkoušej to DVD co nejde u tebe jinde. Těžko věřit jen jednomu mediu, i když včera fungovalo. Auto taky ráno nemusíš nastartovat i když včera fungovalo...
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

Mr Crazy
nováček
Stav:

Příspěvekod Mr Crazy » 03 led 2008 20:00

No na stolnim kompu mi taky nejde a je prasvda, ze i kdyz na vistach sel, nesel nainstalovat-vykazovalo to nejakou chybu.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 03 led 2008 20:18

Kdyby jsi netvrdil předtím toto: "ale vim, ze s diskem nic neni, kdyz mi vcera na vistach sel", a přiznal hned potíže, mohl jsi si usnadnit řešení. Takže mechanikou to není!

Mr Crazy
nováček
Stav:

Příspěvekod Mr Crazy » 03 led 2008 20:50

myslel jsem, ze mi sel spustit, instalaci jsem po konzultaci s vyrobcem hry prisuzoval zas vistam!

mirdah
nováček
Stav:

Příspěvekod mirdah » 11 led 2008 00:23

Jak na to koukam, jsem dalsi kdo ma stejny problem, jenze narozdil od nej jsem neprechazel z Vista na XP, mam stale jen Xp Pro a najednou z niceho nic mi to zacalo taky delat. A abych upresnil - necte to pouze DVD9 na kterych je stopa DVD Video. Tam kde na DVD9 jsou jen prosta data jako treba programy napriklad DVD z casopisu PC WORD to cte naprosto normalne (ale treba DVD CHIP 1/2008 kde je video pasaz pro stolni DVD prehravace uz nenacte) a filmy na DVD9 to vubec nenacte. Taky si s tim lamu hlavu dokonce jsem zkousel nahodit i novej firmware, ale ani to nepomohlo. :mad:

PS>
Mam notebook HP510 ten ma naprosto stejnou mechaniku TSSTCorp TS-L632D, puvodni firmware tam byl HH15 a po techto problemech jsem se rozhodl najit na netu neco noveho a to byl verze HH18 - problem je stale stejny DVD9 (ktery obsahuje neco ve formatu DVD Video - nenacte, chvili se o to snazi a pak nic..)
Naposledy upravil(a) mirdah dne 11 led 2008 00:36, celkem upraveno 1 x.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”