operační paměť
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: pozdrav
memphisto píše:mám v booku paměti 533MHz DDR2 a CPU-Z ukazuje taky 200-266-266. zkus ten everest. ten to ukáže na 100% správně
everest právě moc správně neukazuje - a jakkýkoliv nový HW nezná vůbec - CPU-Z to jistí.Návod je ve FAQ.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
právě, že v Everestu jsem měl všechno pěkně rozepsané. paměť, výrobce, kdy vyrobeno, číslo a 533MHz DDR2 PC 4300 atd.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
taky se mi zdá, že už se dlouho neaktualizoval, tak se není čemu divit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
jeste bych mel na vas dotaz. na czc.cz sem narazil presne na pametovej modul, kterej shanim, ALE. je to PC 4300 533 MHz, a kdyz se podivam na krabicku od sve pameti, tak je na ni PC 4200, jinak frekvence a pocet pinu sedi, i latence. tak se ptam, jestli je v tom PC to oznaceni tak dulezite, nebo v cem jinem je problem??PC4200 sem mezi nabyzenejma produktma ani nenasel 

Zpět na “Problémy s hardwarem”