Vadná RAM...?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vadná RAM...?
Jestliže máš paměť teprve půl roku, tak je v záruce - reklamuj!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- MartinZX9R
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
To zlobyl: A tím resetem nic jiného nenaruším? Není to nic proti ničemu?
Já jen, že jsem sotva před týdnem dělal čistou instalaci a dělám ji k smrti nerad.
To Pic: Jj, už jsem se na CZC informoval, ale musím tam poslat obě dvě, páč byly jako pár. A s tou zbývající 512 si toho moc neužiju, než se mi to vrátí...
Pokud jde o ten zdroj, tak alespoň ty hodnoty, které ukazuje Everest jsou v pořádku a nemění se.

To Pic: Jj, už jsem se na CZC informoval, ale musím tam poslat obě dvě, páč byly jako pár. A s tou zbývající 512 si toho moc neužiju, než se mi to vrátí...

Pokud jde o ten zdroj, tak alespoň ty hodnoty, které ukazuje Everest jsou v pořádku a nemění se.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Reset se dotkne všech parametrů, které se nastavují v SETUPu PC (mačkání delete při startu), které resetuje do výchozích hodnot/vyhledá nové hodnoty.OS by se to nemělo dotknout.
Paměti ale samozřejmě reklamuj.
Paměti ale samozřejmě reklamuj.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- MartinZX9R
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
O.k. zkusíme, uvidíme.
Zatím děkuju za pomoc.

Zatím děkuju za pomoc.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 29
- 4882
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 11:04