Pomalý počítač, sekání, kolabování
Re: Pomalý počítač, sekání, kolabování
na primáru většinou bývají hardisky - určitě tam nastav DMA
Tak jsem nastavil to DMA, tož uvidíme 

Tak uběhly dva nebo tři dny a situace se moc nezměnila. Přijde mi to lepší než to bylo, kolapsů je méně, ale jsou... 

hlavně jsi nenapsal jaký máš Pc a jak starý.Jakou máš desku.procesor.grafickou kartu + kolik tam máš hardisků,DVD mechanik atd.Ten zdroj je podle ně na to slabej.PX350 = 225W jestli jsem to dobře pochopil.
Intel Celeron, CPU 2,2GHz, 1GB RAMka, nevím přesně, jak je komp starý (nevím jak to zjistit), zřejmě něco kolem šesti let. Grafárna je Intel 82845G/GL/GE/PE/GV. Hadry mám dva, jeden 40Gb, druhý 250Gb (to je ten novější). Jednu CD mechaniku a jednu DVD mechaniku. A štítek toho zdroje jsem nafotil (odkaz je na předchozí straně). Nevím co víc napsat? A jaké by bylo řešení, pokud by to bylo slabým zdrojem? Jde nějak vyměnit za silnější?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkontroluj kondenzátory na MB zda nejsou nafouklé či vytečené.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
včera jsem léčil pc s těmito příznaky, nod nedetekoval vůbec nic, zato superantispyware toho našel škoda mluvit, po scanu se vše rozeběhlo a funguje perfektně, za zkoušku to stojí 

PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Tak superantispyware něco našel, ale komp se ne a ne vzpamatovat. Kondenzátory jsou taky v pohodě, takže už fakt nevím...
Máte někdo nějaké konečné řešení co teď s ním? Jde nějak vyměnit ten zdroj za silnější nebo něco podobného?

Už jsi zkusil jiný Zdroj?
Nezkusil a asi ani nezkusím, protože nevím o nikom, kdo by kvůli mě kuchal svoji krabici 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3089
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57