Čáry na monitoru Vyřešeno
Re: Čáry na monitoru
tak může to být kabel nebo monitor prvně bych vyměnil kabel a potom skusil někde jinde monitor
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
OK zkusim jinej monitor. Mám doma dvě PC, tak uvidim, co to uděla...Pak napišu vysledek. Ale když o tom tak přemýšlím. Že by mi monitor bránil nastartovat windows a spustil mi je jen v Safe Modu??
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je podle mě blbost. Spíše tomu brání ovladače grafiky nebo máš zavšivený systém. 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký máš monitor? Zkontroluj, zda kabel dobře sedí v GK i monitoru. Zkus odebrat ovladač GK a nainstalovat jej znovu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
To mě taky napadlo, ale že by nějaká sviňárna z netu dělala na monitoru čáry i když ještě není spuštenej windows? Zkoušel jsem PC spustit i přes LiveCD verzi Linuxu(distribuce Ubuntu 8.10) a i přesto na monitoru pořád "něco" bylo. Teď to nebyly čáry, ale takový čtverce a obdelníky vodorvně vedle sebe(doufám, že to neni současti Ubuntu xD)
Pic píše:Jaký máš monitor? Zkontroluj, zda kabel dobře sedí v GK i monitoru. Zkus odebrat ovladač GK a nainstalovat jej znovu.
jak už jsem psal. Myslíš, že mi monitor u konce načítání windowsu vypne celý PC?
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
kolcek93 píše:....Že by mi monitor bránil nastartovat windows a spustil mi je jen v Safe Modu??
Podle toho by možná šlo o vir )tímse řeší problém s bootováním) .
Ale Ubuntu opravdu nic takového neobsahuje a už si myslím,že to bude dělat pravděpodobně grafika.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Owner píše:kolcek93 píše:....Že by mi monitor bránil nastartovat windows a spustil mi je jen v Safe Modu??
Podle toho by možná šlo o vir )tímse řeší problém s bootováním) .
Ale Ubuntu opravdu nic takového neobsahuje a už si myslím,že to bude dělat pravděpodobně grafika.
Teď sháním nějakou grafiku po kámoších, která by mi seděla na desku. Uvidim jak to dopadne. Ještě jednou k té integře. Když spouštím PC s monitorem zapojeným na integru, tak se mi monitor vůbec nezapne(i když je slyšet, že se PC načítá). Není ještě potřeba někde něco změnitv BIOSu?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkni do Biosu, asi je zakázaná - povolit! Jaký máš monitor nikde nevidím!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Ty kostičky, které se ti zobrazily v LiveCD Ubuntu znamenaly, že ovladače grafiky Ubuntu nepodporují tvoji grafiku.
Do BIOSu jsem se mrkl, ale o Integrovane grafice jsem tam nenašel ani zminku =o. Zkontrolovla jsem všechno co je disabled ale nic mi nepřipominalo žadným způsobem "Integrovana grafika".
Běž v Setupu do Advanced Chipset Features, najdi ON-Chip VGA a dej na Enabled. Pokud tedy chceš zapnout integrovanou grafiku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34
- 5598
-
od teichmann.ondrej
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 11:46