Blikání monitoru GeForce 6200

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

NoMen
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Blikání monitoru GeForce 6200

Příspěvekod NoMen » 13 úno 2009 14:07

NoMen píše:prominte prehlidl jsem vasi zpravu ano vsechny 3 jsou povoleny a pri testu taky nenalezeny zadne problemy

ano psal jsem ze se omlouvam ze jsem tuto zpravu prehledl... (jinak testoval jsem a myslim ze bez problemu)

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 13 úno 2009 14:18

Tak to shrneme:
1/ Za normálního provozu monitor nebliká
2/ DirectX je také v pořádku a je tam nainstalována verze 9.0ć
3/ Ovladače grafiky přeinstalovány a žádná změna
Už mne napadá jenom konflikt nějakého software anebo grafika POKUD TEDY TY 3 PŘEDCHOZÍ BODY PLATÍ !
Edit: Dřív to nedělalo, začalo to z ničeho nic, je nová GK apod.?

NoMen
nováček
Stav:

Příspěvekod NoMen » 13 úno 2009 14:21

rekl bych ze vsechny 3 body plati... :cry: tim padem se asi neda nic delat ze? :( ale jedno jsem zjistil...
Kdyz jsem zpustil hru v nizkem rozliseni 800x600 tak sem mel videt listu a mohl jsem prekliknout Hz na 85 ale kdyz dam rozliseni 1280x1024 tak uz tam lista neni a nejde to zmenit... tak ale kdyz u hry nastavim 85Hz tak proc se to meni na 60Hz kdyz dam nastaveni tak tam je znovu 85Hz

guest

Příspěvekod guest » 13 úno 2009 14:26

Stejně jsi neodpověděl, jestli to dříve šlo a napiš jak měníš tu frekvenci. To by v tom byl čert abychom se nedopátrali zdárného konce.

NoMen
nováček
Stav:

Příspěvekod NoMen » 13 úno 2009 14:35

No ja tu odpoved totiz odeslal driv nez jste dal edit te vasi otazky...
No drive jsem mel grafiku Ati Radeon 9800 Pro (lcd monitor) to bylo vse v pohode pak ale bratr dostal novej supr pc a monitro lcd sel k nemu a ja mam hlubokej 17" plochej kde de v pohode pri normalnim rezimu 85Hz.. Tamta grafika Ati 9800Pro bohuzel vyhorela (byla totiz z bazaru) Pote jsem mel starou GeForce 4 MX 440 (to blikalo taky) aby aspon neco bylo... pote jsem si koupil GeForce 6200 a je to asi stejny problem asi jako u MX 440 nevim cim by to mohlo byt ale byl bych vazne rad kdyby jsme to nejak poresili... ono hrat 3/4 her jen na window mode je nic moc a hlavne nebezi to tak jak ma...

guest

Příspěvekod guest » 13 úno 2009 14:46

Tak to je trošku jinak. Pokud ta 440 dělala stejný problém jako ta nynější 6200 pak by ještě mohla být chyba na základní desce (díky tomu předchozímu vyhoření). Pak je snad jediný řešení, vyzkoušet tu novou grafiku na jiném (bratrově) PC a stejně tak vyzkoušet monitor (ale na ten bych to asi nesváděl). Nejprve je třeba mít jistotu, že GK i monotor jsou O.K. Pokud ta předchozí grafika odešla, mohla klidně odpálit něco na desce. Ještě bych zkusil tu grafiku odinstalovat, vyndat a znovu usadit do slotu a nainstalovat. Není na té desce ještě třeba integrovaná grafika?

NoMen
nováček
Stav:

Příspěvekod NoMen » 13 úno 2009 14:51

Integrovana grafika neni a problem se zakladni deskou taky ne spis bych rekl nejakej systemovej problem a na jinem pc to nevyzkousim protoze je na tuningu... tak nwm jak na to

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”