Zamrzání+BSOD
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Zamrzání+BSOD
Díky za rady.Nakonec jsem zkusil win opravit , poté pomalý formát a instalaci, bohužel po restartu to napsalo , že z disku nelze číst. Takže chyba v HDD. Je zajímavé,že kontrola utilitou od Western Digital proběhla bez chyb...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- memphisto
- Guru Level 13

Alespoň vidíš, že se nedá spoléhat na jednu utilitu a ještě od výrobce 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Přesně tak , já se s tím vypaluju, nabootuju, je tam programů, dám quick scan , extended scan ukazuje to potom 0 errors a nedá se z toho číst , ani zapisovat...
Dávám vzřešeno a kupuju dalšíé disk...(WD?)
Dávám vzřešeno a kupuju dalšíé disk...(WD?)
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek