Omlouvám se tedy, ale zároveň dík protože o pojmu "pečená grafika" jsem se dozvěděl teprve tady.
Ta moje tepelnou úpravou prošla až dnes;) ..vše je ok a šlape jak za mlada
X1950 - s drivery nenajede win, bez driveru jo Vyřešeno
Re: X1950 - s drivery nenajede win, bez driveru jo
Blue Spirit píše:iDkczŽádný vlastní téma si nezakládej, petaq nemá moc vědomostí, proto se tu ohání pravidly.
Meleš nesmysly!
Osobně bych se problémem s pečenou grafikou moc nezabýval.
//Kdybych tam nenapsal to "pečenou" tak by každý věděl prd, co myslím, a navíc původnímu zadavateli dotazu chodí otravné mejly které jeho problém neřeší.//
A navíc pravidla jsou k tomu, aby se dodržovala, jinak jsou na dvě věci... a akorát žerou místo.
A ty si mu tímto poradil co ? Že by ses problémem se zapečením karty nezabýval - to zapečení ale byla cesta k odstranění závady na grafice, tak proč se tím nezabývat ? Navíc na co tu mít dvě naprosto totožná témata s naprosto totožným problémem ?! To mi hlava trochu nebere a slova typu " meleš nesmysly " si nech laskavě pro sebe. Tazateli si poradil ještě větší prd, než-li já.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Totožná nejsou, Back2Funk to vyřešil upečením, eXt ne.
Just Fucking Google It!
petaq: Za prvé to bylo u uživatelů naopak a když už sme u toho, Back2Funk nenapsal, zda-li kartu zapejkal či ne !
A proto by se ke každýmu problému mělo zakládat nový téma protože pak je v tom takovejhle bordel.
Just Fucking Google It!
Ale ten bordel není důvodem jednoho tématu, nýbž paměti "pomocníků". S prominutím jak chceš někomu radit, když si ani o stránku dozadu nepomatuješ, jaký má problém ?
Apropo za tyhle úlety bych si už zasloužil nějakou tu kartičku opět - kdybyste měli jiné barvy, než žluté - šup mi je k ikoně

Apropo za tyhle úlety bych si už zasloužil nějakou tu kartičku opět - kdybyste měli jiné barvy, než žluté - šup mi je k ikoně

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: X1950 - s drivery nenajede win, bez driveru jo Vyřešeno
Nějak se to zvrhává a řeší se 2 věci najednou. Značím za vyřešené a pokud to bude chtít zakladatel odemknout, nechť mě kontaktuje.
iDkcz: Zklidni hormon. Pravidla tu jsou taková, jaká jsou (každý byť sebemenší problém se řeší v oddělených tématech) a tak je taky budeš dodržovat jako všichni ostatní. A ne je ještě navádět k porušování
To potom budem BSOD 10 lidí řešit v jednom topicu? A jednou to budou vadné RAM, jindy MB, potom špatné ovladače a já nevím co... Všichni budou radit páté přes deváté a nikdo nebude vědět, jaká rada komu patří. Proto jeden problém = jedno téma. Stejný projev neznamená stejnou příčinu, tak si to laskavě uvědom. A dělej tak, ať opravdu tu kartičku opět nedostaneš
iDkcz: Zklidni hormon. Pravidla tu jsou taková, jaká jsou (každý byť sebemenší problém se řeší v oddělených tématech) a tak je taky budeš dodržovat jako všichni ostatní. A ne je ještě navádět k porušování

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4318
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
-
Po nastavování frekvence RAM nenajede PC Příloha(y)
od Jirka88 » 16 zář 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2747
-
od Jirka88
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 20:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”