Wifi v Notebooku NEJDE zapnout !?

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

GrowerM
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Wifi v Notebooku NEJDE zapnout !?

Příspěvekod GrowerM » 08 srp 2011 11:09

nalezeno, stáhnuto. Jedná se o ten samý ovladač co je všude.

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 08 srp 2011 11:37

Nebylo k tomu CD s ovladači?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

GrowerM
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod GrowerM » 08 srp 2011 11:58

je to 5 let starý notebook ...

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 08 srp 2011 12:36

To s tím nemá co dělat, CD s ovladači bývalo součástí balení i tehdy
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

GrowerM
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod GrowerM » 08 srp 2011 21:52

problém je v tom, že tam byli předinstalované Visty, tudíž i ovladače na Visty. XPčka nejsou standartem tohoto PC, ale neřikejte mi pane Žbeky, že originální software s Windows XP(home premium) není kompatibilní i když byl na něj vytvořen.... ???
Originální CD od výrobce nemám a podstata mi uchází. Ovladače na CD musí být totožné s ovladači na stránkách výrobce (vyjma verze). Pokuď Nejsou, asi by se o tom někdo někde zmínil ne ? ....
Žádal jsem o konstruktivní řešení. Buzerovat mě za to, že nemám orig. CD mi nijak konstruktivní nepřipadá.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 08 srp 2011 23:20

Když se k tomu stavíte takto, tak já taky tak.
Pane GrowerM, ukažte mi, kde vás buzeruji? Konkrétní pasáže, kde se do vás navážím, nadávám za ztracené CD a bůh ví co ještě. Přestaňte si laskavě domýšlet text, který nepíšu. Já vám nemůžu za to, že jste si ho někam důkladně schoval. Díle netvrdím, že software vytvořený pro XP nepojede na XP. Ať je legální nebo ne. Pokud tam ale byly visty, XP nemusí mít vůbec pro tento ntb podporu. Klasická strategie obchodníků. Pokud se chcete zbavit problémů, nahoďte tam výrobcem dodávaný OS

GrowerM
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod GrowerM » 08 srp 2011 23:43

Omlouvám se za přehnané jednání, ale řešení co se orig. CD týče , mi připadalo jako arogance vůči řešení mému problému. To je jako když se dovoláte na O2 linku kvůli nefunkčnímu internetu a odpověď dostanete : "zkoušel jste restartovat modem ?" ...
Pokuď děláte do IT tak asi víte, že orig. CD není zásadním kusem softwaru. Mě de o to, že řešení téhle záhady nemám už asi týden a strávil jsem nad tím na mé poměru až moc času, a pak mi začnete něco povídat o orig. CD. Pochopte mě, ale ano omlouvám se. Není vaší povinností mi pomáhat.

Řeším ty Visty. Jakmile budu mít naistalováno, dám vědět jak to dopadlo.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 09 srp 2011 07:48

To o2 je hodně špatný přîklad - restart modemu totiž dost často pomůže. A že to napadne tebe ještě neznamená, že to udělâ každý. Jinak já mâm doma cake box av něm všechna CD co jsem kdy k pc dostal. Ušetří to dost práce

GrowerM
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod GrowerM » 10 srp 2011 00:55

To s O2 bylo jako metafora k mému problému. Pokuď operátorovi vysvětlím, že vím, že je chyba jinde, tak mi asi restartování modemu nepomůže nikdy i kdybych se na hlavu stavěl. To tím bylo myšleno. Já mám ohledně PC a IT celkem nemalé zkušenosti. Na toto forum chodím v případě, že mě i moje znalosti a zkušenosti zklamnou nebo překvapí. Proto zde hledám profesionální rady. Ne rady typu : "nebylo k tomu CD s ovladači?" Děkuji za pochopení.

Visty jsem naistaloval a je to nějaký divný. Wifka šla. Po restartu opět nejde. Po naistalování aktualizace ovladače opět šla. Dokonce i po prvním restartu šla. Fungovala celý den. Pak přestala fungovat ve smyslu nefungování kontrolky ohledně aktivity karty a dnes navečer po dalším restartu opět nešla zprovoznit. Teď jsem opět ve fázi funkčnosti bez indikace.
Nechápu co to je. Musí to být pravděpodobně nějaký hardwareový problém, jinak si to nedokážu vysvětli.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Vysoký jitter u notebooku na wifi
    od emcom40 » 07 bře 2025 09:09 » v Sítě - hardware
    2
    4273
    od pcmaker Zobrazit poslední příspěvek
    07 bře 2025 18:37
  • Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
    od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8...
    6
    4046
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    09 led 2025 21:48
  • WIFI 4,5,6
    od draxxx » 10 kvě 2025 17:26 » v Sítě - hardware
    7
    5350
    od peta501 Zobrazit poslední příspěvek
    10 kvě 2025 18:58
  • Rozšíření wifi
    od ps » 17 zář 2024 15:23 » v Sítě - hardware
    0
    3558
    od ps Zobrazit poslední příspěvek
    17 zář 2024 15:23
  • Prepojenie pc a tv cez wifi Příloha(y)
    od mandes » 31 led 2025 01:09 » v Sítě - hardware
    1
    2789
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    31 led 2025 07:08

Zpět na “Problémy s hardwarem”