Co to meleš? Je to normální větrák. To že to fouká do strany je tím, že to ani nemá kudy jinudy foukat.
A ložiska tam jsou, kdyby to byla jen hřídel v díře, tak bude větrák po hodině používání v prdeli, protože bude mít vůli jako prase.
edit:
Myslí ten typ větráků, co se používá v noteboocích a referenčních modelech grafickejch karet. Ale nikdy jsem ho teda nevěděl v PC zdroji.
Velmi hlučné PC Vyřešeno
Re: Velmi hlučné PC
Just Fucking Google It!
bohuzel jak sem rikal nikdy sem nenasel ze by to nekdo prodaval, ani nevim jak tomu oni rikaj, takze to nenajdu, ale muzu neco zplacat v malovani, teoreticky je ten system asi i lepsi nez beznej vetrak, ovsem nemoznost to vymenit to dost kazi. Ted nemam cas, ale poslu ti na SZ obrazek, nebo odkaz, pro predstavu, tady je to uz OT.
Tux: neni to normalni vetrak. Ach jo, vzdavam to, rozdelej si vetracek, beznej obycejnej. Nevim jestli se do nejakych supr davaji kulickova loziska, tady je to jen hridel v dire, v ose to drzi magnet, a samotne toceni.
Tux: neni to normalni vetrak. Ach jo, vzdavam to, rozdelej si vetracek, beznej obycejnej. Nevim jestli se do nejakych supr davaji kulickova loziska, tady je to jen hridel v dire, v ose to drzi magnet, a samotne toceni.
Umíš číst? Jsou tam průmysly!!
Větráků už jsem rozebral nesčetně..
Větráků už jsem rozebral nesčetně..
Just Fucking Google It!
2 -lukas-: Máš hodně zkreslené představy o mechanice točivých strojů.
Jaké magnety a jak to může točení držet v ose??? 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
No to je přece jasný, udržujou ho tam elektromagnety a větrák tím levituje ve vzduchu. Když přerušíš proud, tak větrák spadne. Co je na tom složitýho, tohle je normální větrák! 

Just Fucking Google It!
rekl jsem neco o elektromagnetu? hlupakov tohle vazne...
-
- Pohlaví:
Já větráky nerozebírám, ale v dnešní době tam můžou být i futra z nějakého tvrzeného plastu anebo mosaz. U lepších bronz a u profi ložisko. S magnetem to má pramálo společného.
Ukončil bych začínající flame.
2 tux: prosím, ukaž se jako moudřejší, přestáváme oba reagovat, nemá to cenu
2 tux: prosím, ukaž se jako moudřejší, přestáváme oba reagovat, nemá to cenu

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ne, mě by zajímalo jak to funguje, tak ať odpoví na tu tvou otázku.
BS: Ve všech jsou průmslový ložiska.
BS: Ve všech jsou průmslový ložiska.
Just Fucking Google It!
2 tux: Vždyť už sis odpověděl sám
. Co jinýho Ti může říct
?

No elektromagnety tam údajně nejsou. Ale nebudeme hádat, počkáme si na jeho vysvětlení 

Just Fucking Google It!
Myslím, že -lukase- se v tomhle tématu už nedočkáme.
A co Body, jak jsi natom?
A co Body, jak jsi natom?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3910
-
od Kopi
Zobrazit poslední příspěvek
04 srp 2024 11:47