chrceni repraku
Re: chrceni repraku
dobra,tak uvidime
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
To ale neznamená, že poťák musíš hned vymontovávat z repráčků. Stačí trochu stříknout vedle toho, čím točíš. Určitě tam bude cca 0,5mm mezera. A to bohatě stačí aby jsi tam dopravil to, co říká mmmartin. S tím olejíčkem je to, ale taky samozřejmě reálné... Mám to odzkoušené.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
tak jsem rozebral repro od pc a muzete mi prosim presne ukazat kam mam striknout ten kontaktol? diky 

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
nikdo?
tam kde máš volume a otčíš doprava doleva,tuším že ten prostřední,tak mezi zlate co je upěvněne na čipu a hlinikové šedé,tam je to co ovládaš poteinciometrema apotřebuješ vyčistit
-
- Pohlaví:
To je asi potenciometr s vypínačem a tak si nejsem moc jistý kde je ta dráha. Snad tam, kam ukazují šipky. Nejlepší je opravdu ta červená Diava na nábytek. Jenom kapku, dvě a několikrát to protočit. Pokud tam dáš nějakej kontaktol, bál bych se, že tu odporovou dráhu rozpustí.
Ale vůbec nejlepší by bylo ten potenciometr rozdělat a uvnitř vyčistit, případně vyměnit za nový.
Rozdělaný potenciometr.
Ale vůbec nejlepší by bylo ten potenciometr rozdělat a uvnitř vyčistit, případně vyměnit za nový.
Rozdělaný potenciometr.
hurraaaa uz to nechrciii,jsem kurva king 

Zpět na “Problémy s hardwarem”