Je HDD v pořádku? Vyřešeno
Re: Je HDD v pořádku?
Bohužel je to sestava od HP (vím, jsem blbej), takže do toho nemůžu šáhnout. Nestačí screeny vytisknout?
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
divine píše:A říct mám, že tam jsou vadné sektory, které nejdou odstranit?
V podstatě ano. Ukaž jim výpis z CrystalDiskInfo a výsledek Error Scanu z HD Tune.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Dobře, děkuji ti a uživateli Blue Spirit za pomoc. Téma nechám otevřené a dám vědět, jak to dopadlo.
Tkže dnes se mi vrátil PC z reklamace. Přikládám obrázek, tak se mi prosím podívejte, jestli je vše ok? HDD prý vyměnili. A ještě jsem se chtěl zeptat, když jsem dělal zálohu pro obnovení Windows, tak tam píšou, že DVD pro obnovení lze použít pouze jednou, proč? Díky
-
- Pohlaví:
Ano disk je nový.
K tomuto
K tomuto
Ne že lze použít jen jednou. Ale jenom jednou ti ho systém dovolí udělat. Používat ho můžeš i vícekrát pokud budeš chtít obnovit systém. Ale to DVD musíš opatrovat. Pokud ho ztratíš, budeš si muset nový systém koupit.píšou, že DVD pro obnovení lze použít pouze jednou, proč?

Tak takhle bych to taky pochopil. Ale tam bylo napsáno něco v tom smyslu, že disc lze použít pouze jednou pro obnovení systému. Ne, že ho jenom jednou udělat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Pro 2012 20:27) ---
Ještě trochu OT(nechci zakládat nové téma) / K PC jsem dostal ovladač a přijímač. Předpokládám, že to je k windows media center. Problém je, že to vůbec nereaguje. V čem to může být? Kam strčit ten prijímač?
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Pro 2012 20:27) ---
Ještě trochu OT(nechci zakládat nové téma) / K PC jsem dostal ovladač a přijímač. Předpokládám, že to je k windows media center. Problém je, že to vůbec nereaguje. V čem to může být? Kam strčit ten prijímač?
-
- Pohlaví:
Tohle je informace na dvě věci! Na něco se nehraje, musíš vědět co a ne spekulovat a hádat.Ale tam bylo napsáno něco v tom smyslu
Takto to má třeba HP:
Při prvním spuštění je možné vytvořit zálohu.Provede se standardně na 13ks CD nebo 3ks DVD.Recovery CD/DVD je také možné vytvořit kdykoliv později avšak nesmíte si zrušit skrytou partition a vytvoření CD/DVD je možno pouze jedenkrát.
Nehádám, jinak bych to nepsal. To je hrozné slovíčkaření. Prostě psali, že zálohu lze použít jenom jednou.
-
- Pohlaví:
Ne ty si psal doslova něco v tom smyslu a to není slovíčkaření! Tak si přečti manuál!
K té další otázce - To je zase popsáno v manuálu! Proč to nikdo nečte?
K té další otázce - To je zase popsáno v manuálu! Proč to nikdo nečte?
myslel jsem to tak, že nevím, jak přesně to bylo napsáno. Špatně jsem se vyjádřil..
Proč nikdo nečte manuál? Protože ho ani nemůžu najít a bohužel je tam tolik blábolů okolo, že ho ani nechci číst. Ale ok, jdu ho stahnout a koukna na to do něj.
Proč nikdo nečte manuál? Protože ho ani nemůžu najít a bohužel je tam tolik blábolů okolo, že ho ani nechci číst. Ale ok, jdu ho stahnout a koukna na to do něj.
-
- Pohlaví:
Nic ve zlém, ale takto nezodpovědně se chová mnoho lidí. Proč bych hledal manuál a prokousával se tím, když si ho nějakej trouba stáhne a najde mi co potřebuju.bohužel je tam tolik blábolů okolo
Já to zpočátku dělal, ale nyní odkazuji na Google a zase jsem za vola, že neumím poradit.

Ano, já vím, že je to nezodpovědné. Nikde nic nemůžu o tom ovladači najít. Našel jsem v češtině pouze tyto manuály : http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manu ... ct=5097929
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Pro 2012 20:57) ---
jinak ono to neni zas tak k zahození, aspoň se tam člověk někdy něčemu přiučí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Pro 2012 20:57) ---
jinak ono to neni zas tak k zahození, aspoň se tam člověk někdy něčemu přiučí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3928
-
od Kopi
Zobrazit poslední příspěvek
04 srp 2024 11:47