Reinstall PC nedopadl - odešla grafika? Vyřešeno
Re: Reinstall PC nedopadl - odešla grafika?
Jojo, přesně tak... Takže to vidíte podle toho popisu na základní desku jo? Co to mohlo způsobit? Přeinstalování softwaru určitě ne... Jde o to, že ani ta mechanika nevyjede... Když ji připojím...
-
- Pohlaví:
Instaloval si systém na HDD zapojený v tomto počítači?
Neinstaloval... Nemám právě jak... Nejde mechanika v PC... I když ji zapojím... Jinak bych to zkusil...
-
- Pohlaví:
Jak nevíš že nejde mechanika když nemáš funkční systém? Dostaneš se do Biosu? Po startu mačkej opakovaně Delete /možná je tam jiná volba/
-
- Pohlaví:
Zkus jiný zdroj. To, že nevyjíždí mechanika, nic se nezobrazí, ale ventilátory jedou, přitom power led nesvítí ukazuje na zdroj nebo desku. Výměna zdroje je jednodušší.
Tak nové poznatky:
Dal jsem do opravovaného PC svůj zdroj a jakmile ho zapnu, tak okamžitě vypne... Zkusil jsem to vícekrát, ale pořád to samé. Dal jsem zdroj zpět do svého a vše běží jak má... Tudíž to je základní deskou jestli se nepletu, je to tak?
Díky...
EDIT: Tak na vlastním PC se objevilo toto:
Systém Windows nelze spustit z důvodu potíží s hardwarovou konfigurací počítačového disku.
Ze zadaného spouštěcího disku nelze číst. Zkontrolujte spouštěcí cestu a hardware disku.
Požadavky na konfiguraci disku naleznete v dokumentaci k systému Windows.
Další informace naleznete v příručkách hardwaru.
Vůbec nevim, co se s tím stalo...
Dal jsem do opravovaného PC svůj zdroj a jakmile ho zapnu, tak okamžitě vypne... Zkusil jsem to vícekrát, ale pořád to samé. Dal jsem zdroj zpět do svého a vše běží jak má... Tudíž to je základní deskou jestli se nepletu, je to tak?
Díky...
EDIT: Tak na vlastním PC se objevilo toto:
Systém Windows nelze spustit z důvodu potíží s hardwarovou konfigurací počítačového disku.
Ze zadaného spouštěcího disku nelze číst. Zkontrolujte spouštěcí cestu a hardware disku.
Další informace naleznete v příručkách hardwaru.
Vůbec nevim, co se s tím stalo...

Naposledy upravil(a) avalagne dne 30 lis 2012 18:11, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Pokud máš připojenou jenom desku s CPU pak je to jedno z toho. Deska je pravděpodobnější.
Nevíte někdo co s tím?
"Tak na vlastním PC se objevilo toto:
Další informace naleznete v příručkách hardwaru."
"Tak na vlastním PC se objevilo toto:
Další informace naleznete v příručkách hardwaru."
vime ...prave to co jsi tu psal win se instaluje jen na hardware na kterem se bude pouzivat ..tzn na tom pocitaci v kterem chces aby ten system jel pokud pocitac nefunguje nemuzes jen tak pro zabavu nainstalovat system na jinem pocitaci a dat ho do toho co nejede az opravis ci zprovoznis nefunkcni pc potom na nem nainstalujes i dany system
Dobře, díky moc za rady... To mé PC mi nevadí, reinstall udělám. Díval jsem se na základní desky se socketem 775 a ještě v prodeji jsou. I s integrovanou grafickou kartou. Je prosím vás ještě nějaká možnost, jak 100% otestovat, že odešla opravdu základní deska? Zdroj můžu vyzkoušet svůj, to jsem tu i psal, co se stane, když tam dám svůj. Ale jde mi o tu základní desku. Tu bohužel jinou nemám na ozkoušení...
Díky moc
Díky moc
Re: Reinstall PC nedopadl - odešla grafika? Vyřešeno
Jedině diagnostika v servise.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2335
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 22:54
-
-
Herní PC do 18 000 Kč – WoW, PoE2?, běžná práce, stará sestava nejspíš odešla
od MoA285 » 25 kvě 2025 21:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1697
-
od windroid2
26 kvě 2025 08:51
-
-
- 4
- 3332
-
od liborek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1931
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14764
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”