Blbne mi notebook

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

exoloss
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Blbne mi notebook

Příspěvekod exoloss » 16 pro 2012 16:57

Ale já na disku C mám celkem dost volného místa. A ještě k tomu se ani do přidat nebo odebrat programy nedostanu.

Reklama
peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 16 pro 2012 17:01

Jestli máš HDD 500GB (podle specifikace) a volné místo 4,5GB (viz jeden z Tvých screenů), pak je toho volného místa zatraceně málo - méně než 1%!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

exoloss
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod exoloss » 16 pro 2012 19:30

Mám tam jeden hardisk, ale mám tam místní disk C a D na céčku mám 96 a nějaké drobné a na tom mám volné 4,5GB a na místní disk D u něho nemám nic napsané jak jsem psal v první příspěvku, ale tam jsem měl volné asi 50 GB

--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Pro 2012 19:36) ---

A jinak co by se stalo kdyby jsem vyndal baterku ze základní desky ( teda jestli na notebooku je, ale měla by být ) ve škole učitel říkal, že se nastavení vrátí na původní, ale teď se mi zdá, že jen v biosu no a ještě bude čas a datum přehozený. Mám pravdu ? Pomohlo by mi to s mým problémem ?

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 16 pro 2012 19:40

Pořád tam máš pod 5% volného místa a v kombinaci s W7 (a to nevím, co tam je nainstalováno a hlavně co se spouští po zapnutí) je to docela vražedná situace pro ten disk.
S Biosem to nebude mít nic společného.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 16 pro 2012 20:05

Ale já na disku C mám celkem dost volného místa.
Kolikrát chceš opakovat, že nemáš! To je také důvod proč nejde ten stránkovací soubor, není na něj místo.
Uvolni místo na disku, cca 10% a pak zkus nastavit ten stránkovací soubor.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”