bootmgr is missing - chyba
-
- Pohlaví:
Re: bootmgr is missing - chyba
Vzhledem k tomu že to potřebuješ instalovat, pak to zformátuj. Ale nejsem si jistý zda ti ti pak půjde aktivovat. Pochybuji! Na tohle by měl být systém s produkt key.
No já mám product key jen na W7 na druhé straně NTB.. Kdybych dostal CD tak bych tady vůbec nikoho nemusel otravovat :/
edit: Můžu se zeptat jakej oddíl mám zformátovat?
edit: Můžu se zeptat jakej oddíl mám zformátovat?
-
- Pohlaví:
Mne neotravuješ, ale s tím klíčem na W7 těžko aktivuješ a možná ani nenainstaluješ W8. Když jsi počítač zakoupil, zcela jistě si byl vyzván aby sis vytvořil recovery DVD a to jsi neudělal.
Já ti moc nerozumím, Nejprve se ptáš jak obnovit tovární nastavení. Já ti poradím CTRL+F11 a ty mi odepíšeš že to nejde, ale včera šlo. Takže to znáš. Co si s tím tedy od včerejška provedl, když to včera šlo?
Tak se obrať na výrobce nb zda prodává recovery disky, pokud ano, pak cena se pohybuje 500-700Kč.
Já ti moc nerozumím, Nejprve se ptáš jak obnovit tovární nastavení. Já ti poradím CTRL+F11 a ty mi odepíšeš že to nejde, ale včera šlo. Takže to znáš. Co si s tím tedy od včerejška provedl, když to včera šlo?
Tak se obrať na výrobce nb zda prodává recovery disky, pokud ano, pak cena se pohybuje 500-700Kč.
No chtěl jsem obnovit tovární nastavení protože jsem měl nějakej problém v noťasu ale na to sem tu měl jiné téma a tak sem se snažil to teda vrátit a to mi šlo se tam dostat přes to CTRL + F11 ale nenašel jsem jak to udělat a tak sem to chtěl udělat až druhej den a druhej den na mě vyskočila ta chyba bootmgr is missing. A přes tu chybu už jsem se tam prostě nedostal (do toho nastavení přes ctrl + f11).
Zvláštní, dal jsem formátovat, 5 sekund se to načítalo a potom se to vyplo. Jak kdyby něco bránilo tomu aby se to zformátovalo.
-
- Pohlaví:
Zkus nejprve všechny oddíly odstranit a půjde-lo to vytvoř jeden nový. A dej mi odkaz, kde si stáhl W8.
Pomohlo to. Odstranil jsem všechny zbyl jen jeden s 450 GB a na něj jsem to nechal instalovat a už to jede. Snad to půjde. Kdyžtak se ještě ozvu. A děkuju za pomoc.
Akorát teď se mi stalo to že se dokončilo prvních 100% a musela se to restartovat aby to šlo dál a to se udělalo automaticky akorát že jak se to restartovalo šlo to zase odznova? Nevíš co s tím?
-
- Pohlaví:
Nenechal si to DVD v mechanice? To asi nabootovalo znovu, to je třeba hlídat a před tím restartem vyndat 

Aha, tak to jsem nevěděl. Děkuju. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3348
-
od Steage7717
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 18:49
-
- 16
- 7953
-
od petr22
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 1377
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
- 6
- 10372
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4189
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”