Teplota CPU 80°C Vyřešeno
Re: Teplota CPU 80°C
Ano je to dost. Mám i5 4430 s box chladičem. Bedna také K350 a zrovna teď (dvě záložky v Google Chrome) má procesor 45 stupňů. Dokoupil jsi dozadu větrák pro odsávání teplého vzduchu ven nebo ne? Mě hodně pomohl. V zátěži je ale 65 stupňů dobré. Intel udává maximální doporučenou pracovní teplotu +- 72 stupňů. 65 v zátěži je v pořádku.
Vse stejne, vetrak i pastu menili v servisu, kde jsem objednaval i ten novy chladic... sam bych to neudelal, nebyla jina moznost. A jiny vetrak na odsavani nemam. Jinak 45-50 pri otevrenem prohlizeci mam, to je presne to co pisu, takze to mame asi stejne ne?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Karrex píše:Ta skříň má jen jeden fan, takže je možné, že to tak je. Dle mě bys mohl koupit jeden ventilátor. Přišroubovat a zapojit do jednoho konektoru bys zvládl.
________________________________________________________________________________________________
Ne, on má box chladič.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Co s tim mam tedy delat, jestli vubec neco? Je to tak vazne? Procital jsem fora a nekde pisou ze to moc nevadi, jinde ze to je moc, tak nevim
To je dos subjektivni, tvoje teploty jsou sice trochu vyssi, ale neni to nic, co by ti melo CPU za 2 mesice odepsat, jestli se po servisu ty teploty snizili o nejakych 20 stupnu, tak bych byl spokojenej a nechal to plavat. Pri vyssich teplotach se sice snizuje zivotnost, ale muzes fungovat klidne dalsich x let...
GPU: MSI GTX 970
CPU: Intel Core i5-6500
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
PSU: Seasonic S12II-520
MB: MSI B150 GAMING M3
HDD: Seagate Barracuda 7200-1TB
SSD: Kingston HyperX Savage 240GB
CASE: NZXT H440
LCD: LG 29UM57-P
Recenze sestavení PC v CZC.cz - http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=40&t=168894
CPU: Intel Core i5-6500
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
PSU: Seasonic S12II-520
MB: MSI B150 GAMING M3
HDD: Seagate Barracuda 7200-1TB
SSD: Kingston HyperX Savage 240GB
CASE: NZXT H440
LCD: LG 29UM57-P
Recenze sestavení PC v CZC.cz - http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=40&t=168894
Hral jsem skoro 3 hodiny nejnovejsi hry a max. teplota byla podle CoreTemp 63°C, tak to je snad OK. Oproti 90 to je asi podstatny rozdil
Mohu teda tema uzavrit, nebo je potreba jeste neco delat s tema telpotama kolem 50°C v klidu?

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Potřeba asi přímo ne, ale zadní větrák za 150kč by to mohl vyřešit.
Sestava v profilu.
Re: Teplota CPU 80°C Vyřešeno
OK, kdyztak po nejakem kouknu, dekuju za vsecky odpovedi 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3751
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1882
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”